krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 i bedzie podtrzymywac bo rowerzysci to bardzo duzo glosow. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jezu jak ja nienawidzę tych szmaciarzy. A masa krytyczna to niczym parada równości. Live my life like I'm a beast. Generalnie liczba pedałów podobna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 dobrze ze Karpia mamy po swojej stronie kruszyna idzie przodem jako spych 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Widziałem kiedyś malucha przerobionego na pług do odśnieżania placu przed posesja. Trzeba będzie kupić taką maszynę zrobić kilka spawów i wykorzystać w razie potrzeby. Tylko kto by pojazd poprowadził? Hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Problemy pierwszego świata "nie mogę nakurwiać jak przecinak po dellu, bo motocyklowe dranie szybko jeżdzo i źle mnie się puls na endomondo zlicza". Bez jaj, mnie też wk***iają ich peletony, ale nie wpadłbym na pomysł żeby ganiać z kolegami samotnego rowerzystę w ramach zemsty. Co następne ? Wysypią gwoździe żeby pokazać że "moje jest najmojsze", czy może będą dokonywać obywatelskich zatrzymań za szybką jazdę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 coś czuję że będą jakieś derby w tym roku z pedalarzami przypierdalają tylko jak sie w pojedynke stoi a jak chociaż 4-5 to omijają szerokim łukiem....c*py, poza tym ŻADEN nie ma oświetlenia OBOWIĄZKOWEGO jebać ich Jak tylko będę widział peleton na dellu bez obowiązkowego oświetlenia natychmiast będę dzwonić na policję żeby pojechali na kontrolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Też myślę że nie ma co wbijac kija w mrowisko a spróbować się porozumieć tak żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 porozumienie z rowerzystami. jestes czlowiekiem naprawde wielkiej wiary Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem tak jak kierowcy puszek powinni na nas zwracać uwagę tak samo motocyklisci na innych użytkowników dróg, takie moje subiektywne zdanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jutro ktoś coś? Jakoś ok. południa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Będę latał ale mam kilka tematów na mieście więc w sumie tak dla sprawy a nie bez celu No i muszę sprawdzić czy moje letnie Dainese jest ciągle dostosowane do mojej kruszynkowatej sylwetki Live my life like I'm a beast. Edytowane 31 Marca 2017 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ogarnąłem robotę i mnie nosi. Ktoś coś gdzieś? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Od tej pogody to mam polucje Idę zaraz dosiasc moja dziewczynkę:* <3 Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzis kolo 18:30 ktos sie na Della wybiera? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A Ty Kasienka jak sie tam teleportujesz? Tozto odludzie straszne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzis kolo 18:30 ktos sie na Della wybiera? Jak się da to się będzie Chociaż właśnie wróciłem do domu i polatane już dzisiaj było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A Ty Kasienka jak sie tam teleportujesz? Tozto odludzie straszne Mam swoje sposoby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak dla przypomnienia piach na drodze Jeszcze zalega dziś przy prędkości 40 Koło przednie usluzg i sezon mam zakończony noga polamana To nie Prima aprilis. !!!!!!UWAŻAJCIE!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak dla przypomnienia piach na drodze Jeszcze zalega dziś przy prędkości 40 Koło przednie usluzg i sezon mam zakończony noga polamana To nie Prima aprilis. !!!!!!UWAŻAJCIE!!!!! No to polatałeś... Wbijaj i tak na rozpoczęcie, podpiszemy Ci się na gipsie trzymaj sie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Na czterech a będę Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzięki za troskę Jeziorsko-Uniejów - Koło. 250km nakręcone w super pogodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 My to jednak troche pozniej bedziemy na tym dellu... Tak kolo 19, chwile po... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak dla przypomnienia piach na drodze Jeszcze zalega dziś przy prędkości 40 Koło przednie usluzg i sezon mam zakończony noga polamana To nie Prima aprilis. !!!!!!UWAŻAJCIE!!!!! Upsssssssss .... no to polatałeś dzisiaj Trzymaj się !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ktoś coś jutro? Jakaś traska? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja napewno chętny padła propozycja aby spotykać się o 13 na auchan. Ktoś coś? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Przemek_ASZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi