Piuriel Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 bede na statoilu z 20 po 16Odpadam dzis.Moto jest, ale tez sprawy wypadły 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornaś Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 No to debiut na dellu trzeba zaliczyc przejade okolo 18 moze (jeszcze) ktos bedzie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Byłem dziś na dellu Koło 14 ale nikogo nie było teraz nie dam rady przyjechac. Chętnie spotkam się w czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pl-Bg Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja mogę przyjść około 18:30. Gdzie to jest? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 no i fajnie było, dzięki 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Do następnego moto przewietrzone 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 no i idealnie wyszlo bo wjezdzalem na parking to zaczelo akurat padac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornaś Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mnie jednak mżawka zlapala. Dzieki za towarzystwo podczas debiutu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dzieki Panowie, u mnie tez zaczelo kropic jak moto schowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Mnie dopadła pierwsza mżawka tego sezonu. Dwa ślizgi tyłu zaliczone kogoś na turystyku mijałem skręcił najpierw na stara 1 z górnej i za chwilę przed starową górą w lewo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 ja na żadną mżawkę się nie załapałem, za to wracając do domu pościgałem się z kimś na włókniarzy i łagiewnickiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Do 16 w pracy później jestem gotów ale nie wcześniej niż 16 /20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Myślę, że spoko. Wrócę, przebiore się i mogę coś pojechać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Może bp na Jana Pawła naprzeciwko Auchan bo nie po drodze będę miał i kory chyba że lecimy w stronę retkini potem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Ok będę bp obok starego McDonald's zapomniałem nazwę tej nory 😀 Edytowane 22 Marca 2017 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 jak sie wyrobie to sie podlacze jak mozna Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ok będę bp obok starego McDonald's zapomniałem nazwę tej nory 😀Synek, sam jesteś nora Pit Stop mada fakin' burger ) Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Może mi też się uda. Jakis plan na trasę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 poprawili sie? bo swego czasu po wyjezdzie od nich czlowiek modlil sie by dojechac do pierwszej stacji 😂 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nigdy nie narzekałem na nich. Musiałeś mieć pecha lub ja farta. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 z tego co wiem nie ja jeden mialem pecha pozniej juz nie podjalem ryzyka, moze warto Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ja tez nie narzekalem nigdy na nic. Wiec 2 farty Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 z tego co wiem nie ja jeden mialem pecha pozniej juz nie podjalem ryzyka, moze warto Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Zbyt męskie żarcie Weź to następnym razem A serio to jesteś pierwszy od którego słyszę jakieś negatywy o Pit Stopie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 na samym poczatku ich dzialalnosci taka niespodziewajka sie przytrafila. moze mialem pecha a ja kolejna opinie ze sie poprawilo bardzo, wiec pora zajechac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Kierwa, a ja jutro w serwerowni siedzę do późnej nocy. Możecie podjechać pod Red Tower na Roosevelta na fajkę ok 17 Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi