Piuriel Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 No i co leszcze:P Jestem na Dellu i pusto. Rondo Motocyklistów też pusto. Gdzie Wy? Live my life like I'm a beast. Czekaliśmy do 16:45 Ale finalnie udało się złapać. Zimno już przy zachodzie słońca. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nocny przelot, Konstantynow - Mickiewicza - Piłsudskiego - a potem zobaczę Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Za zmino kurna czucie w palcach trace... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Mati super sprzecior !! Dzięki za wspólny przelocik przez łódź Tobie też karpiu dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 No i po przelocie. Orzeźwiający Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Podjadę Thx Błażej,było miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Lata ktoś dziś koło 12? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Chętnie bym polatal ale dziś wywiadówka syna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja sie rusze ok 15 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja sie ubieram I ruszam w objazd. Kanzas, do Wlokniarzy potem polnoc. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja dzieci sprzedam do babci i też jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jutro planuje w pracy być na moto wiec jak bedzie przyjemnie to od 15 mogę latać. Dziś trochę mam innych obowiązków więc odpadam. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A dzis ma padac ... kole 16. Wiec ja proponuje zaklinac na 16:35-16:45 (przerwa na kawe). Poza tym 12 C z zachmurzeniem... wiec jezdzim Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 O 15 jadę do Liberty zobaczyć co słychać ciekawego a potem pewnie na della jak coś.Przynajmniej dopóki nie zacznie się pogoda psuć. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ale czarno od Kanzas. Lepiej uciekajcie do chaty 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 U nas w Kanzasie jest już inna strefa klimatyczna Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 MA Pabianickiej zaciagniete, ale nie pada. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) U nas w Kanzasie jest już inna strefa klimatyczna OffTop mode ON Jak zaczniecie uprawiac pomarancze to przysiegam ze sie tam przeprowadze OffTop mode OFF Edytowane 17 Marca 2017 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornaś Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Bałuty coraz bardziej nieciekawe:( Chyba nici dzisiaj z jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a ja chce wrocic do domu a robi sie cimno i zaczyna padac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 no pierwszy deszczyk w tym sezonie zaliczony Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Mateusz a Wy jeszcze smigacie? ja to polecialem prosto do domu, czlowiek nieprzyzwyczajony do pozycji to plery juz odmawialy posluszenstwa dzisiaj ;P Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) dla mnie to bedzie conajmniej 3ci juz Edytowane 17 Marca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 nie martw sie, nie polecialem z wami a i tak zmoklem i mam moto do mycia jedyne co to nie zdazylem zmarznac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A ja z Was najbardziej zmokłam i zmarzłam więc Panowie nie narzekać! Motocykl fakt do umycia chyba 10x w tym sezonie Ale fajnie było się choć na chwilkę razem spotkać i troszkę kółek zrobić na Dellu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi