B3DNAR Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Normalnie 200 po mieście i lewy pas cały czas a tak serio ja nigdy nie mam parcia. Zawsze się dostosuję,ważne żeby jechać 😁 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Normalnie 200 po mieście i lewy pas cały czas a tak serio ja nigdy nie mam parcia. Zawsze się dostosuję,ważne żeby jechać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Lewy jest zajęty także tylko prawy zostaje . U mnie niestety gorzej bo jeśli zabieram panią plecakową to prędkość przelotowa spada... więc pytanie z jaką prędkością chcemy lecieć? Na alleg=drogo jest turbo motocyklowe w gazie . Najważniejsze żeby powyżej 200 na trójce. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Na alleg=drogo jest turbo motocyklowe w gazie . Najważniejsze żeby powyżej 200 na trójce. Mnie nie chodziło o to, że moc motocykla spada jakoś drastycznie tylko o fakt, że mój plecak ma inny próg strachu niż ja a tak serio ja nigdy nie mam parcia. Zawsze się dostosuję,ważne żeby jechać Pogadam z plecaczkiem i dam znać... a jak nie to możliwe, że śmignę sam 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Pogadam z plecaczkiem i dam znać... a jak nie to możliwe, że śmignę sam No nie wiem czy to dobry pomysł Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A może zamiast skupiać się na weekendzie to dziś by ktoś polatał? Pogoda piękna... a po 18:30 jestem wolny i otwarty na propozycję śmigania, choćby w koło komina 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A może zamiast skupiać się na weekendzie to dziś by ktoś polatał? Pogoda piękna... a po 18:30 jestem wolny i otwarty na propozycję śmigania, choćby w koło komina Może być nad jezioro : https://www.google.pl/maps/@51.4092477,19.7281316,14z 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Siemka , jeździ ktoś dzisiaj tak od 17-18? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Może być nad jezioro : https://www.google.pl/maps/@51.4092477,19.7281316,14z zgaduję że jeśli dopiero po 18, to raczej wycieczka tylko tam i szybko spowrotem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Też bym się pisał na rundkę tak 17-18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ta wycieczka to tak luzem wrzucona przez Krzyska. Monza lecieć gdziekolwiek... jaka traska do 200 km z postojem na żarło? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tak zeby na 20:30 jakoś obrócić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tak zeby na 20:30 jakoś obrócić Dla mnie raczej mało możliwe bo 18:30 mogę dopiero siąść na moto. No chyba, że mocno turystyczne tempo To gdzie zbiórka? McDonalds na rogu Włókniarzy/Lutomierskiej po 18:30 a 19:00 wylot? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ja będę śmigał dzisiaj koło 18.00 to mogę do was dołączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Proponuję Stary Rynek w Piotrkowie Tryb., parking niedaleko jedzonka. Zawsze tam wpadałem na kawę, jest OK. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 I co zbieracie się pod tym McD o 18.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No mnie się plany nie zmieniły, więc o ile nie zacznie lać to jadę Będę przed 19:00, mały poślizg... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Po mieście czy turystycznie trasa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 O 19 jestem dostępny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 BP Rzgowska czy MC Donald rzgowska - strażacka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żooraf Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Siema. Dzisiaj z kumplem chcemy skoczyć nad zalew Sulejowski lub nad Jeziorsko. Zbieramy się koło 17 pod Auchanem, wyjazd 17.15 żeby tam dojechać jeszcze za dnia i chwilę posiedzieć. Ktoś z Was chętny? Albo macie inną propozycję trasy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żooraf Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wiem, że jest czwartek i zbiórka o 19, ale tak jak napisałem wyżej, zależy nam na tym żeby dojechać za dnia i chwilę tam posiedzieć. Nikogo siłą nie zmuszam tylko podałem propozycję. Komu pasuje to serdecznie zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Mnie chodzi po głowie Włocławek + Gostynin - starówka, obiad, może któryś zameczek/kasztel, a jak będzie pogoda to się można rozwalić nad jeziorkiem tutaj: http://www.jedrusiowapolana.pl/index.php?id=okolica Jak Włocławek to warto wbić na prywatną plażę nad Wikaryjskim, jest parking strzeżony, ogromny pomost, leżaki, restauracja i w ogóle super infrastruktura. Płatne wstęp 2zł + parking 2zł. Ponieważ po drugiej stronie jest darmowa miejska plaża, to tutaj jest pusto, cicho i przyjemnie. Myślę, że weekend się zapowiada 30+ stopni, więc pewnie tam pojadę. Chociaż dopiero co wróciłem z 1700km objazdówki południa kraju i ochotę na moto mam taką, że nawet mi się nie chce z garażu na myjnię jechać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 masz na myśli taki hotel co wjazd przez las ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W sobotę bym coś pojeździł jednak nie wiem jak z godzinami. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 masz na myśli taki hotel co wjazd przez las ? Dokładnie. Wikaryjka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi