Darek_Lodz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 misie jakoś ostatnio często na dellu może szukają znajomków na rundkę w ogól Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1000 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Siemka ktos ma w planach jakas traske dzis przed poludniem?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Koło 15:00 będę leciał przespacerować się na Jeziorsko. Startuje z Orlenu w Konstantynowie Łódzkim, tempo raczej spacerowe https://goo.gl/maps/mv8CKqkJ3832 -> punkt startowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 pospacerować tylko czy jakiś chlup do wody też ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 raczej spacer na 2 kółkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja i kumpel jestesmy chetni na spacerek....wlasnie myslimy gdzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja dopiero ok 20 ruszam na małe wietrzenie komina. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jakis pomysl gdzie jechac ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ok bedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Rowniez dziekujemy ...do nastepnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Godzina 10:00 wyjazd do Kazimierza Dolnego. Prędkość turystyczna v max 160. Ktoś chętny? Miejsce zbiórki do ustalenia. Kierunek na Radom. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Trochę daleko... ale gdzieś bliżej bym się kopsnal... ktoś coś gdzieś? Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Godzina 10:00 wyjazd do Kazimierza Dolnego. Prędkość turystyczna v max 160. Ktoś chętny? Miejsce zbiórki do ustalenia. Kierunek na Radom. Szkoda że tak późno dałaś znać bo chętnie bym się podłączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 A ja tak wspomnę, że zastanawiam się nad paradą wojska polskiego w Wawie. Jak dobrze pamiętam zaczyna się o godz 12:00, więc mamy jeszcze trochę czasu. Są jacyś chętni? Bo samemu nie chce mi się jechać http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,20530439,15-sierpnia-swieto-wojska-polskiego-objazdy-i-zamkniete-ulice.html 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Szkoda że tak późno dałaś znać bo chętnie bym się podłączył bo ze mną to tak jest jeszcze pijemy kawę godzina 11:00 zbiórka na stacji benzynowej w Jeżowie przy trasie na Rawę. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nie chce mi się Aidekk sterczeć na paradzie i kombinuję gdzie by tu z plecakiem jechac.. Chodzą mi po głowie Chęciny.. Albo besiekiery i powrót przez jeziorsko.. Albo pić piwo cały dzień 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Piwo z plecakiem to też opcja. My z żoną jedziemy na 14 do We Młynie na obiad. Lecimy 4oo ale jak ktoś nie ma nic do roboty to śmialo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie chce mi się Aidekk sterczeć na paradzie i kombinuję gdzie by tu z plecakiem jechac.. Chodzą mi po głowie Chęciny.. Albo besiekiery i powrót przez jeziorsko.. Albo pić piwo cały dzień Dobry pomysł z tą traską to jak, śmigamy?Tzn chodzi mi o besiekiery Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 A ja tak wspomnę, że zastanawiam się nad paradą wojska polskiego w Wawie. Jak dobrze pamiętam zaczyna się o godz 12:00, więc mamy jeszcze trochę czasu. Są jacyś chętni? Bo samemu nie chce mi się jechać http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,20530439,15-sierpnia-swieto-wojska-polskiego-objazdy-i-zamkniete-ulice.html I jak, pojechałeś? W piątek pojechałem motocyklem odwiedzić znajomego w Warszawie a z racji tego że siedziałem do poniedziałku, to poszedłem oglądać paradę: przed 12 byłem przy ul. belwederskiej, do 12.30 nic się nie działo, potem przeleciały samoloty i znów długo nic się nie działo, około 13 lunął konkretny deszcz i chwilę potem zaczęły czołgi jechać Mimo tego że cały zmokłem (bo oczywiście parasola nie wziąłem) to fajnie było zobaczyć paradę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Polecam miejscówkę nad Jeziorem Skrzyneckim w okolicach Gostynina. Ciepła i czysta woda z ładną plażą. W sam raz na wypad na weekend by umoczyć tyłek w wodzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Link do map googlowych bardzo by pomogl 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 A ja na małą traskę polecam Jezioro Powidzkie. Spokojnie, czysta woda. Można wynająć kwaterę za grosze albo kimnąć się w namiocie. No i czarna Fortuna z kija zabija każdego kaca. Można jechać albo A2 i płacić jak za zboże albo starą trasą na Konin i cieszyć się zakrętasami :-) https://goo.gl/maps/aQBNHpVM1Y52 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) mi chodzi po głowie na ten weekend Drohiczyn plaża nad Bugiem, jakiś spacer na górę zamkową, lokalne jedzenie ale że do weekendu jeszcze chwila to jeszcze wyjdzie w praniu Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Niech admin zbierze te propozycje jakos w jednym poscie ..moze z miniatura mapki pod dana propozyjca...hmm.. fajnie by bylo cos takiego zrobic dla tych ktorzy maja troche czasu i nie wiedza gdzie poleciec..otwieraja wtedy posta i maja wszystko w jednym..ino sobie wybrac tylko pasujaca traske i go. Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wyrobił bym się na 18:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi