Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś jutro reflektuje bardzo poranną przejażdżke?

Trasa podobna jak dziś chłopaki robili, czyli gostynińsko - włocławski park krajobrazowy, tylko, że do płocka chciałbym zahaczyć, może rafineria będzie się 'palić` to fajne foty by wyszły ;)

Opublikowano

Jakby ktos latal po dellu, to uwazajcie bo przejezdzalem 30 min temu i zatrzymywali niebiescy na tylach della, sprawdzali papiery, cos stekali zeby zmienic miejsce spotkan, bo zaczna na radar lapac

Opublikowano

Lata ktoś? Idę trochę konia przewietrzyc bo dzień był nerwowy i trzeba się odstresowac :-)

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hey Lucky , I jak tam foty? Uploaduj panie jestem mega ciekaw

Sent from a not-so-smartphone.

Tylko czarna kreskę widac tak Śmignoles he he

Sent from a not-so-smartphon

No podobało mi sie. Szkoła Mateusza poszła w las doslownie :-D

Musiałem na Was czekać ... -_-

post-5864-0-83774600-1469304342_thumb.jpg

post-5864-0-15517000-1469304348_thumb.jpg

Opublikowano

Fajne foty, dynamiczne.

Nastepnym razem trzeba jakis lepszy zakret obstawic, bo tu prawie na wprost bylo.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

emq, floyd, Piuriel, Lipson, LuckyDriver dzięki za udany wypad. Trasa przez las była super, chociaż zostałem trochę w tyle :smile:

Jakby ktos latal po dellu, to uwazajcie bo przejezdzalem 30 min temu i zatrzymywali niebiescy na tylach della, sprawdzali papiery, cos stekali zeby zmienic miejsce spotkan, bo zaczna na radar lapac

"Minęliśmy" się chyba na Delu. Jak przejeżdżałem ~20 to już się misie kręciły.

Opublikowano

Ktoś jutro reflektuje bardzo poranną przejażdżke?

Trasa podobna jak dziś chłopaki robili, czyli gostynińsko - włocławski park krajobrazowy, tylko, że do płocka chciałbym zahaczyć, może rafineria będzie się 'palić` to fajne foty by wyszły ;)

Trasa fajna. Jak bardzo poranną przejazdzke miałes na mysli? Ja celowalem w godz 10 i raczej na 100% się wybieram.

Opublikowano

No to ja dzięki za czekanie na mnie,Dobrze że tak nie zapier#al%liscie bo bym nie nadążył za wami. Foty podeśle na maile jak ktoś z Was się odezwie do mnie i zostawi @ . Tu nie mogę ich dodać są jakieś za duużeeeeeeeee.Nastepnym razem wezmę starą  minoltę to się zrobi w raw-ie i obrobi  będą dla potomnych. 

post-5864-0-20071400-1469305582_thumb.jpg

post-5864-0-91557300-1469305700_thumb.jpg

Opublikowano

Trasa fajna. Jak bardzo poranną przejazdzke miałes na mysli? Ja celowalem w godz 10 i raczej na 100% się wybieram.

o 10 to ja juz spowrotem chciałem być ;) myślałem tak skoro świt: 5-6, co by w upale nie jechać, takie poranne przejażdżki są bardzo przyjemne :smile:

Opublikowano

o 10 to ja juz spowrotem chciałem być ;) myślałem tak skoro świt: 5-6, co by w upale nie jechać, takie poranne przejażdżki są bardzo przyjemne :smile:

5-6 czyli srodek nocy. Moze kiedys sprobuje ale nie mam sily na jutro. Jednak ok. 10 pojade.

Opublikowano

Trasa przez las była super, chociaż zostałem trochę w tyle

No potrzebujesz treningu, bo kwadratowo jest ;)

Spoko, nie od razu Rzym zbudowano.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Wiem :smile: Braki w teorii nadrobię w najbliższym czasie (bo materiały mam, tylko nie mogę się zebrać za ich czytanie) a braki w praktyce postaram się nadrobić na Kulikowisku.

Opublikowano

Sciema.

Na tylach Della to mozesz sobie nawet bez prawka jezdzic :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

I na jednej nodze (czarny humor @off) pozdro Kwiatek!

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

faktycznie czorny humor  B)

a odnośnie jazdy bez prawka - brat ostatnio mnie pytał, kiedy go nauczę jeździć - znacie jakieś rejony bez misiów, co by z lasy nie wyszły i nie chciały nas zjeść :biggrin: ? (może być pw :biggrin: )

oczywiście chodzi tylko o krótką naukę przed pójściem na prawko  :riding:

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Na tylach Della to mozesz sobie nawet bez prawka jezdzic

Panie nie wiem skąd ty to wynalazłeś, ale informatyczna jest drogą wewnętrzną, a z każdej strony wjazdu są znaki "strefa ruchu" przez co policja, zgodnie z prawem ma pełne uprawnienia do kontroli i łapania na radar.
Opublikowano

W ubieglym roku sami polcjanci o tym mowili

Opublikowano

W ubieglym roku sami polcjanci o tym mowili

Z tym, że w ubiegłym roku nie było chyba znaku strefa ruchu tylko sama droga wewnętrzna chyba;)

Opublikowano

Mozliwe, nigdy nie zwaracalem na to uwagi.

Ktos pamieta jak bylo ?

Opublikowano

Podziękować.

Super winkle w tym lesie były.

Czekam na foty.

bea466acf8631a2cdb7b8608a5e3b2be.jpg2a4fb3bb85cd3835bd213cd30b83facb.jpg

ten las to kolo Wloclawkan?

Opublikowano (edytowane)

ten las to kolo Wloclawkan?

Droga z miejscowości Mostki do miejscowości Kowal. Nowy asfalt, super różnorodne winkle, naprawdę można latać w tą i z powrotem bez końca. Warto się wybrać.

post-4795-0-66517400-1469478029_thumb.jpg

Edytowane przez piterbike (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fajna miejscówka, szkoda że nie miałem czasu podjechać -_-

Opublikowano

Ja mogę, gdzie się widzimy?

Opublikowano

spoko dzięki..