Kefas Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ktoś jutro reflektuje bardzo poranną przejażdżke? Trasa podobna jak dziś chłopaki robili, czyli gostynińsko - włocławski park krajobrazowy, tylko, że do płocka chciałbym zahaczyć, może rafineria będzie się 'palić` to fajne foty by wyszły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jakby ktos latal po dellu, to uwazajcie bo przejezdzalem 30 min temu i zatrzymywali niebiescy na tylach della, sprawdzali papiery, cos stekali zeby zmienic miejsce spotkan, bo zaczna na radar lapac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Lata ktoś? Idę trochę konia przewietrzyc bo dzień był nerwowy i trzeba się odstresowac :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Hey Lucky , I jak tam foty? Uploaduj panie jestem mega ciekaw Sent from a not-so-smartphone. Tylko czarna kreskę widac tak Śmignoles he he Sent from a not-so-smartphon No podobało mi sie. Szkoła Mateusza poszła w las doslownie :-D Musiałem na Was czekać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Fajne foty, dynamiczne. Nastepnym razem trzeba jakis lepszy zakret obstawic, bo tu prawie na wprost bylo. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 emq, floyd, Piuriel, Lipson, LuckyDriver dzięki za udany wypad. Trasa przez las była super, chociaż zostałem trochę w tyle Jakby ktos latal po dellu, to uwazajcie bo przejezdzalem 30 min temu i zatrzymywali niebiescy na tylach della, sprawdzali papiery, cos stekali zeby zmienic miejsce spotkan, bo zaczna na radar lapac "Minęliśmy" się chyba na Delu. Jak przejeżdżałem ~20 to już się misie kręciły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ktoś jutro reflektuje bardzo poranną przejażdżke? Trasa podobna jak dziś chłopaki robili, czyli gostynińsko - włocławski park krajobrazowy, tylko, że do płocka chciałbym zahaczyć, może rafineria będzie się 'palić` to fajne foty by wyszły Trasa fajna. Jak bardzo poranną przejazdzke miałes na mysli? Ja celowalem w godz 10 i raczej na 100% się wybieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No to ja dzięki za czekanie na mnie,Dobrze że tak nie zapier#al%liscie bo bym nie nadążył za wami. Foty podeśle na maile jak ktoś z Was się odezwie do mnie i zostawi @ . Tu nie mogę ich dodać są jakieś za duużeeeeeeeee.Nastepnym razem wezmę starą minoltę to się zrobi w raw-ie i obrobi będą dla potomnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Trasa fajna. Jak bardzo poranną przejazdzke miałes na mysli? Ja celowalem w godz 10 i raczej na 100% się wybieram. o 10 to ja juz spowrotem chciałem być myślałem tak skoro świt: 5-6, co by w upale nie jechać, takie poranne przejażdżki są bardzo przyjemne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 o 10 to ja juz spowrotem chciałem być myślałem tak skoro świt: 5-6, co by w upale nie jechać, takie poranne przejażdżki są bardzo przyjemne 5-6 czyli srodek nocy. Moze kiedys sprobuje ale nie mam sily na jutro. Jednak ok. 10 pojade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Trasa przez las była super, chociaż zostałem trochę w tyle No potrzebujesz treningu, bo kwadratowo jest Spoko, nie od razu Rzym zbudowano. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wiem Braki w teorii nadrobię w najbliższym czasie (bo materiały mam, tylko nie mogę się zebrać za ich czytanie) a braki w praktyce postaram się nadrobić na Kulikowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jakby ktos latal po dellu, to uwazajcie bo przejezdzalem 30 min temu i zatrzymywali niebiescy na tylach della, sprawdzali papiery, cos stekali zeby zmienic miejsce spotkan, bo zaczna na radar lapac Sciema. Na tylach Della to mozesz sobie nawet bez prawka jezdzic 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 I na jednej nodze (czarny humor @off) pozdro Kwiatek! Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) faktycznie czorny humor a odnośnie jazdy bez prawka - brat ostatnio mnie pytał, kiedy go nauczę jeździć - znacie jakieś rejony bez misiów, co by z lasy nie wyszły i nie chciały nas zjeść ? (może być pw ) oczywiście chodzi tylko o krótką naukę przed pójściem na prawko Edytowane 24 Lipca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Na tylach Della to mozesz sobie nawet bez prawka jezdzic Panie nie wiem skąd ty to wynalazłeś, ale informatyczna jest drogą wewnętrzną, a z każdej strony wjazdu są znaki "strefa ruchu" przez co policja, zgodnie z prawem ma pełne uprawnienia do kontroli i łapania na radar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 W ubieglym roku sami polcjanci o tym mowili 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 W ubieglym roku sami polcjanci o tym mowili Z tym, że w ubiegłym roku nie było chyba znaku strefa ruchu tylko sama droga wewnętrzna chyba;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mozliwe, nigdy nie zwaracalem na to uwagi. Ktos pamieta jak bylo ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Podziękować. Super winkle w tym lesie były. Czekam na foty. ten las to kolo Wloclawkan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) ten las to kolo Wloclawkan? Droga z miejscowości Mostki do miejscowości Kowal. Nowy asfalt, super różnorodne winkle, naprawdę można latać w tą i z powrotem bez końca. Warto się wybrać. Edytowane 25 Lipca 2016 przez piterbike (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Fajna miejscówka, szkoda że nie miałem czasu podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Fajna miejscówka, szkoda że nie miałem czasu podjechać Można na mapach googlowych podejrzeć jak wygląda ten odcinek. https://goo.gl/maps/NWAUKrGv4HQ2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja mogę, gdzie się widzimy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 spoko dzięki.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi