floyd Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 O której masz czas? Mniej więcej od 14.30 powinienem być wolny. Też mi się trasa Lipsona podoba i chętnie bym się podpiął pod tą wycieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 To 14:30 powiedzmy, ale gdzie się ustawiamy? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 14:30 + 3h ? czyli gdzies ~18 w domciu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 To 14:30 powiedzmy, ale gdzie się ustawiamy? Dell? 14:30 + 3h ? czyli gdzies ~18 w domciu ? Profilaktycznie założyłbym jednak 4h. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jeśli można, to podłączyłbym się na wyjazd według propozycji Lipsona Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jezeli jedziecie tam gdzie jedziecie To polecam Wam wielokrotnie testowana podczas takich wycieczek https://www.google.pl/maps/@52.5577086,19.5535935,3a,90y,223.34h,79.28t/data=!3m7!1e1!3m5!1s7LFMbrmyXW0mAYYFKWY_qQ!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D7LFMbrmyXW0mAYYFKWY_qQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D37.8199%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=pl Przepyszna rybke 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ktoś ma nav na moto? Albo telefon przy moto żeby wbić trasę ? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Nie mam navi ani uchwytu. Mam sporta i będę pewnie zmęczony po tej trasce, ale lubię to Dell jest mi totalnie po drugiej stronie Łodzi a będziemy jechać pewnie w drugą stronę. Mieszkam na Radogoszczu, może ustawmy się gdzieś bliżej centrum? Edytowane 23 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Navi mogę wziąć. Może lepiej byłoby zebrać się przy Castoramie przy Zgierskiej, bo i tak trasa prowadzi przez Zgierz? Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 W razie czego mogę wrzucić telefon do tankbaga. Castorama nie jest zła, ale nie lepiej jakąś stację żeby każdy zatankował się przed wylotem? Co do godziny może być 14.45, tak żeby nie było ryzyka, że będę pisał w ostatniej chwili, że się spóźnię i czy nie poczekacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Orlen przy Włókniarzy / Św. Teresy? Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Castorama idealnie. 14:45 niech będzie. Co do stacji to mamy jakieś 700m w stronę zgierza stację shell a będziemy jechać w tamtym kierunku. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ok dla mnie może być 14:45 , No to jaka stacja panowie ? dla mnie jak dla Zenka Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam, a sklad już zamknięty czy można się podłączyć ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak dla mnie niech już będzie ta Castorama i sprawa będzie załatwiona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Lista cały czas otwarta ja nie mam nic przeciwko, reszta zapewne także. To z jakiej stacji wylot ? Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ustawmy się pod Castoramą przy zgierskiej o 14:45. Jak ktoś leci z drugiej strony miasta to może sobie zalać po drodze do Casto jak nie to 700m dalej mamy Shella. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 OK. to będę jak pasi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Co jest? 14:45 a ja stoje pod casto z truimphem tylko... 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Podziękować. Super winkle w tym lesie były. Czekam na foty. Edytowane 23 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 ...No powiem że mój pierwszy raz MEGA!!!zatrzymałem się jeszcze na pizzy w Strykowie;) foty dodam jak będę w domu ale coś nie wszystkie wyszły.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dziekuje za wypad poza Łódź !!! Winkle w lesie kosa , +hopy na winklach jak na TT Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 ...No powiem że mój pierwszy raz MEGA!!!zatrzymałem się jeszcze na pizzy w Strykowie;) foty dodam jak będę w domu ale coś nie wszystkie wyszły.... Mam nadzieję, że ja wyszedłem, bo złożenie było galante.. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 ...No powiem że mój pierwszy raz MEGA!!!zatrzymałem się jeszcze na pizzy w Strykowie;) foty dodam jak będę w domu ale coś nie wszystkie wyszły....Hey Lucky , I jak tam foty? Uploaduj panie jestem mega ciekaw Sent from a not-so-smartphone. Mam nadzieję, że ja wyszedłem, bo złożenie było galante..Tylko czarna kreskę widac tak Śmignoles he he Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) No podobało mi sie. Szkoła Mateusza poszła w las doslownie :-D Musiałem na Was czekać ... Edytowane 23 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi