Piuriel Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ok 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Żyję i mam się dobrze. Nie ufam tej oponie wiec zjechałem na Zgierz :* all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ktoś na wieczorne latanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Się właśnie zastanawiam czy mi się chce jakąś małą traskę turystyczną zrobić .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) dla mnie spoko tylko gdzie i o której? Edytowane 1 Lipca 2016 przez winotu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja startowałbym z olechowa a Ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Troche przegiplismy zjadz i do Piatku dolecialem. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Teofilów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Co powiesz o zbadaniu nowego odcinka A1 ? Bo jeśli tak to na dellu możemy się spiknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 no dobra, często tam nie jestem i chyba nie powienienem się tam pogubić, na którą? ja tam mam ze 40 min jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 a gdzie trafisz bez problemu to się tam możemy spiknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jest nowy wątek dotyczący A1, tam się więcej osób zbierze, chętnie się przelecę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) kiedyś jeździłem często na ul. Techniczną koło Puszkina, ew. Shell na rogu Przybyszewskiego/Śmigłego @EDIT: o tutaj możemy! taki ładny zajazd https://www.google.pl/maps/dir/51.7339263,19.5327216/51.7336893,19.5328309/@51.7346963,19.5305445,17.24z Edytowane 1 Lipca 2016 przez winotu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Dobra to tym małym shellu za ile? Spoko może być Puszkina tam przy krańcówce autobusów gdzie czasami tiry stoja Edytowane 1 Lipca 2016 przez Jonek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 wyjeżdżam 19:50, więc 20:20/30 będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Ok to na shell czy Puszkina? Edytowane 1 Lipca 2016 przez Jonek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) shell poszedł nr. na PW Edytowane 1 Lipca 2016 przez winotu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ktos? Cos? Gdzies czy juz za pozno? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jestem na Delu Jestem na Delu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki za nakręcenie kilometrów na A1 a później za objechanie LDZ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 okA1 cacuszko przetestowałem jak leciałem dzis do mikolajek, można dawać na gumę bez żadnych obawień.Panowie co to jest kanzas w Łodzi ? Nie jestem z Łodzi dlatego zapytuje Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Panowie co to jest kanzas w Łodzi ? Nie jestem z Łodzi dlatego zapytuje Sent from a not-so-smartphone. Kanzas to Konstantynów. Łódź była kiedyś dzielnicą Konstantynowa ale rozkradli dranie all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 A to banda hu....a złodzieje ... Szkoda, muszę ocenic mapę bardziej postudiować żeby zacząć ogarniać miejscówki Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak juz będę po zawodach to możemy usiąść jak ludzie do wódki i pokaże Ci najlepsze miejscówki na Piotrkowskiej Poznasz na nowo znaczenie słowa spontan Dobrej nocy, dzięki za latanie dzisiejsze. all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Tej A1 to by sie dobra ulewa przydala. Sporo kurzu, moto mialem jakby stalo w stodole z rok zakurzone. Dzieki Karpiu i sorry, ze odjechalem.. ogarnij opone i polatamy. Na sporcie niestety ciezko jechac turystyczna predkoscia, ale wyjazdy z A1 to robilem kilka razy, piekne, przyczepne i rowne łuki. Spokojnie mozna na kolano. W miescie d*pa potrafi mi slizgnac tam trzymalo jak w dybach. Guma czarna na bokach aż ciekło. Edytowane 1 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi