jaquzie Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Starość nie radośc Jusiowata.. juz niedługo GS Ciebie czeka, zupełnie jak mnie, czy kolegę Boodgee o Wielebnym nie wspominając 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) ...jestem w najszczęśliwszym okresie ostatnich lat więc jest superancko , amarantowy GS to będzie odlot tylko obowiązkowo SIDI na szpilce będę musiała sobie do niego zakupić bowiem nie sięgam do ziemi z niego, ale wibracje ma całkiem zacne... Czyli to ten wiek, że czas na GS-a i młodego faceta i jak ma mi być źle , PS zaraz dostaniemy OPR że zaśmiecamy wątek Edytowane 4 Marca 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) ...czuć to co czuje prowadząc auto czyli zero strachu, zero lęku, zero spiny, poczucie pełnego panowania nad pojazdem i sama radość Jeżeli nie będziesz czuć strachu i respektu wsiadając na motor NIE WSIADAJ NA NIEGO JUŻ NIGDY!!!! Na motocyklu my jesteśmy najsłabszym ogniwem. Nie ma takich ludzi których w pewnym momencie nie dopadną reakcje obronne na motorze. Nie zależnie od wieku, stażu na motorze. Pewność siebie na motorze ZABIJA!!! Ale ględze to chyba ten wiek (mój) P.S. Rozumie o czym mówisz ;-) Edytowane 5 Marca 2016 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jeżeli nie będziesz czuć strachu i respektu wsiadając na motor NIE WSIADAJ NA NIEGO JUŻ NIGDY!!!! gdyby tak było kupiłabym R1 a nie Z300 PS dziękuje za zrozumienie sensu bo brak zrozumienia byłoby łapaniem za słówka Pozdrawiam i z mojej strony koniec nie ciągnę dalej tego pobocznego tematu . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jutro ładna pogoda ma być czy ktoś się wybiera na przejażdżkę ? około 16.30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cześć, ja chętnie się z Tobą przejadę, tylko nie zamarzniemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Dziś zdecydowanie za zimno wybrałem się rano do pracy i widzę ze powrót będzie gorszy. Edytowane 18 Marca 2016 przez Paku (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Lepsze ciuchy i po problemie Ja w marcu zrobiłem już z 500 km i to na krótkich trasach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jak dla mnie to na traskę trochę dzisiaj za zimno, ale jeśli ktoś chcę się przelecieć po mieście to ja jestem chętny:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a jutro koło 11:00 ktoś coś planuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Sprecyzuj może trochę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a jutro koło 11:00 ktoś coś planuje? Jeśli tylko będzie ładna pogoda to ja się piszę 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Sprecyzuj może trochę ok, proszę bardzo - godzina 11:00, jakaś rundka wokół komina, delikatnie, spokojnie, coby rozgrzać dobrze "konia" na rozpoczęcie sezonu i uniknąć ostatniego odkurzania przedświątecznego Jeśli tylko będzie ładna pogoda to ja się piszę Sobek, to jesteśmy w kontakcie w takim razie. może wstępnie ustawmy się na 11:0 na BP Aleksandrowska/Kaczeńcowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja jutro od 11 krąże po łodzi a między 12.30 a 13 mykam nad tame Jeziorsko 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Bednar, to miejsce spotkania znasz. Jak tylko nie będzie jutro padać (właśnie wróciłem do domu i niestety mokro jest) to o 11:00 będę na BP i tak do 11:15 będę czekał na chętnych na jakiś przelot po mieście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Już sra z nieba od rana...ehh 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 no niestety, chyba jednak odpuszczam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Spoko jutro i w pon też jest dzień. Jedyne czym se pojeżdże, to odkurzaczem po pokoju Edytowane 26 Marca 2016 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jedyne czym se pojeżdże, to odkurzaczem po pokoju ja właśnie planując dzisiejszą przejażdżkę chciałem tej "przyjemności" uniknąć .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Może się przejasni, ja z tym odkurzaczem tak w,przenośni. Jakiś film sobie zarzucę 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Coś jeszcze może po obiedzie będzie z tej pogody 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 jest nadzieja, po na Teo przez chwilę piękne słoneczko zaświeciło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja też chętnie polatałbym trochę z wami..jeżeli oczywiście nie macie nic przeciwko??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Radek, nigdy nic przeciwko wspólnemu lataniu W grupie raźniej, milej i weselej Przedreptuję z nogi na nogę obserwując to co za oknem się dzieje i chyba Sobek "wykrakał'. Może 14:00 - 14:15 na BP na Aleksandrowskiej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 I ja również chętnie dołączę się dzisiaj do was😃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi