Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Starość nie radośc Jusiowata.. ;) juz niedługo GS Ciebie czeka, zupełnie jak mnie, czy kolegę Boodgee :biggrin: o Wielebnym nie wspominając :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano (edytowane)

...​jestem w najszczęśliwszym okresie ostatnich lat więc jest superancko :biggrin: , amarantowy GS to będzie odlot tylko obowiązkowo SIDI na szpilce będę musiała sobie do niego zakupić bowiem nie sięgam do ziemi z niego, ale wibracje ma całkiem zacne... :biggrin:

Czyli to ten wiek, że czas na GS-a i młodego faceta i jak ma mi być źle  :laugh2: ,

PS

zaraz dostaniemy OPR że zaśmiecamy wątek ;)

Edytowane przez Juśka (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

...czuć  to co czuje prowadząc auto czyli zero strachu, zero lęku, zero spiny, poczucie pełnego panowania nad pojazdem i sama radość

Jeżeli nie będziesz czuć strachu i respektu wsiadając na motor NIE WSIADAJ NA NIEGO JUŻ NIGDY!!!!

Na motocyklu my jesteśmy najsłabszym ogniwem.

Nie ma takich ludzi których w pewnym momencie nie dopadną reakcje obronne na motorze. Nie zależnie od wieku, stażu na motorze.

Pewność siebie na motorze ZABIJA!!!

Ale ględze to chyba ten wiek (mój)  :decayed:

P.S.

Rozumie o czym mówisz  :biggrin:;-) 

Edytowane przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jeżeli nie będziesz czuć strachu i respektu wsiadając na motor NIE WSIADAJ NA NIEGO JUŻ NIGDY!!!!
gdyby tak było kupiłabym R1 a nie Z300 ;)

PS

dziękuje za zrozumienie sensu bo brak zrozumienia byłoby łapaniem za słówka ;)

Pozdrawiam i z mojej strony koniec nie ciągnę dalej tego pobocznego tematu :smile:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro ładna pogoda ma być czy ktoś się wybiera na przejażdżkę ? :smile: około 16.30?

Opublikowano

Cześć, ja chętnie się z Tobą przejadę, tylko nie zamarzniemy?  <_<

Opublikowano

Lepsze ciuchy i po problemie :smile: Ja w marcu zrobiłem już z 500 km i to na krótkich trasach :biggrin:

Opublikowano

Jak dla mnie to na traskę trochę dzisiaj za zimno, ale jeśli ktoś chcę się przelecieć po mieście to ja jestem chętny:-)

Opublikowano

a jutro koło 11:00 ktoś coś planuje?

Opublikowano

Sprecyzuj może trochę :smile:

Opublikowano

a jutro koło 11:00 ktoś coś planuje?

Jeśli tylko będzie ładna pogoda to ja się piszę:smile:

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Opublikowano

Sprecyzuj może trochę :smile:

ok, proszę bardzo - godzina 11:00, jakaś rundka wokół komina, delikatnie, spokojnie, coby rozgrzać dobrze "konia" na rozpoczęcie sezonu i uniknąć ostatniego odkurzania przedświątecznego :smile:

Jeśli tylko będzie ładna pogoda to ja się piszę :smile:

Sobek, to jesteśmy w kontakcie w takim razie. może wstępnie ustawmy się na 11:0 na BP Aleksandrowska/Kaczeńcowa?

:smile:

Opublikowano

Bednar, to miejsce spotkania znasz. Jak tylko nie będzie jutro padać (właśnie wróciłem do domu i niestety mokro jest) to o 11:00 będę na BP i tak do 11:15 będę czekał na chętnych na jakiś przelot po mieście.

Opublikowano

no niestety, chyba jednak odpuszczam :sad2:

Opublikowano

Jedyne czym se pojeżdże, to odkurzaczem po pokoju

ja właśnie planując dzisiejszą przejażdżkę chciałem tej "przyjemności" uniknąć ....

Opublikowano

Coś jeszcze może po obiedzie będzie z tej pogody :smile:

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

Opublikowano

jest nadzieja, po na Teo przez chwilę piękne słoneczko zaświeciło :smile:

Opublikowano

Ja też chętnie polatałbym trochę z wami..jeżeli oczywiście nie macie nic przeciwko???

Opublikowano

Radek, nigdy nic przeciwko wspólnemu lataniu :smile: W grupie raźniej, milej i weselej :smile:

Przedreptuję z nogi na nogę obserwując to co za oknem się dzieje i chyba Sobek "wykrakał'. Może 14:00 - 14:15 na BP na Aleksandrowskiej? :smile:

Opublikowano

I ja również chętnie dołączę się dzisiaj do was😃