Majk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Planuję trochę się poturlać po okolicy. Tempo z racji na aurę bardzo spacerowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Moge sie z wami przewietrzyc. Gdzie i o ktorej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ok 11.40? Dell? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Może na 12? Wcześniej się nie wyrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Spoko. Tylko będę miał godzinę wolną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 tez sie zastanawiam tylko ten wiatr mnie jakos zniecheca ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dawaj:) trochę cieplejsze ciuchy i jazda:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 na ta chwile to jeszcze w lozku leze ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam, witam chętnie się podłączę. 12 Dell 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie ładna pogoda. No moto i tak wieje :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na 12 nie dam rady na 12:30 dam. A jal bedziecie o 12 to gdzie.lecicie to jak co podlece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kierunek-> Młynek w Tuszynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzięki za wspólną przejażdżkę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Również dzięki! dobra traska, do następnego, lewa:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 elegancko znow mozna bylo podziwiac wiele motongow na ulicach,sezon coraz blizej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzięki za jazdę do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja latam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Luzik będę + - 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) troche za ostro poszlismy - koledzy... właśnie dlatego, przesiadłam się na 300, żeby mieć cudowne wytłumaczenie dlaczego jeżdżę sama, teraz to już na pewno chwała Bogu za nikim nie nadążę Edytowane 28 Lutego 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Za mna nadazysz Ps. poruszasz sie tareaz na czyms takim ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 - koledzy... właśnie dlatego, przesiadłam się na 300, żeby mieć cudowne wytłumaczenie dlaczego jeżdżę sama, teraz to już na pewno chwała Bogu za nikim nie nadążę Za mną nadążysz , więc polecam się na przyszłość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pawel dzieki za latanie. Pozdrawiamy i przepraszamy kolege na KTM, troche za ostro poszlismy ( czekalismy na zjezdzie ale widocznie przejechales). Do nastepnego razu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Za mna nadazysz Ps. poruszasz sie tareaz na czyms takim ? Si Za mną nadążysz , więc polecam się na przyszłość z miłą chęcią, dodatkowym plusem jazdy z Tobą to brak myśl: jak prezentuje się mój tyłek na moto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) właśnie dlatego, przesiadłam się na 300, żeby mieć cudowne wytłumaczenie dlaczego jeżdżę sama, teraz to już na pewno chwała Bogu za nikim nie nadążę Przy jeździe prosto może nie, ale małe nindże vs big bikes wcale nie stoją na straconej pozycji... wszystko w jeźdźcu a nie w koniu Edytowane 4 Marca 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Juśka Opublikowano 4 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Podobno i słuchając mądrzejszych od siebie właśnie dlatego zrobiłam krok w tył żeby (mam nadzieje) zrobić dwa w przód Nie bycie mistrzem prostej jest dla mnie celem, ale aby na moto czuć to co czuje prowadząc auto czyli zero strachu, zero lęku, zero spiny, poczucie pełnego panowania nad pojazdem i sama radość . A za 2-3 sezony MT-07 (może wtedy mi starczy $ ) i wtedy jak będzie technika, będzie czas na moc i prędkość . Cholera to starość Edytowane 4 Marca 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi