master611 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ja chyba na tame sie przejade ,to slonce mnie kusi: D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 O 15-15.10 dwa moto startują spod Orlenu w Konstantynowie (Łódzka 57) na jesienne wietrzenie A jaki kierunek obieracie ? Bo w sumie moja okolica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 na miejscu się dogadujemy co do kierunku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dzięki za jazdę, bardzo fajny wypad i mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie uda się gdzieś wyskoczyć i przewietrzyć PS: Jeszcze raz przepraszam, że tak odbiłem do domu bez uprzedzenia ale dzięki za solidarność i sprawdzenie czy wszystko ze mną ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dzięki za jazdę, bardzo fajny wypad i mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie uda się gdzieś wyskoczyć i przewietrzyć Również dzięki za wspólny wyjazd, wyglądać będziemy kolejnej dobrej pogody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ro6ert, to Was minelismy na tomaszowskiej między 13 a 14 godz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie, my polecielismy na zachod, do Zduńskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pewnie nas - spacerowiczów 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Wydawało mi się że wyprzedzaliśmy triumpha i jakiegoś chopa Edytowane 25 Października 2015 przez majkds3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 To nie my, chyba że triumph to była yamaszka, a chop to emerycki gs1200 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Lata ktoś po 12? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja bym z checia pojezdzil ale praca :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A po 17 ktoś lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Gdzie jutro latacie z chęcią się przyłącze 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja o 17 mogę polatać więc jak komuś pasuje pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Może w południe jutro wyskoczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 chętnie, ale bym się musiał do garażu doczłapać.. czyli tak najwcześniej o 17 w miejscu spotkania np. statoill rzgowska/kurczaki ew. bp carrefour. jakiś plan? ew. już dziś piwko otwieram... i ta opcja pewnie wyjdzie ew jutro od rana mam czas? ktoś coś gdzieś trochę dalej może? ma być ładnie, i kobita przyprowadza jakieś koleżanki (nieładne) więc i tak muszę wybyć z domu 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 z godzinkę masz czasu od 17? toż się nigdzie nie dojedzie nawet 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 eee, to idę na piwo dziś, przyczepności dziś Mateusz a jutro od rana (czyli tak o 10, bo trzeba się wyspać), zapraszam na wycieczkę w bliżej nieokreślone miejsce (ale tak z minimum 100km) - start 10:00 spod statoil: rzgowska/kurczaki wstępnie bym podjechał na jesienne widoki do Przykony. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Chetnie jutro bym sie przylaczyl, ale nie wczesniej jak na 11 dalbym rade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 eee, to idę na piwo dziś, przyczepności dziś Mateusz a jutro od rana (czyli tak o 10, bo trzeba się wyspać), zapraszam na wycieczkę w bliżej nieokreślone miejsce (ale tak z minimum 100km) - start 10:00 spod statoil: rzgowska/kurczaki wstępnie bym podjechał na jesienne widoki do Przykony. Ja chętnie bym się podłączył ale niestety dopiero jakoś po 14 będę wolny więc jakby się wam przeciągnęło albo ktoś był chętny do przewietrzenia moto trochę później to chętnie się podłączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIŚ Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 wczoraj latałem w Łodzi koło 18 ale powiem wam zimniutko...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Teraz pokazuje 4 stopnie, więc ja tymczasem idę do garażu podłubać przy aucie, i jak zrobi się ciut cieplej jadę na spacer wstępnie plan jak poniżej: http://tinyurl.com/nqxk5q5 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Teraz pokazuje 4 stopnie, więc ja tymczasem idę do garażu podłubać przy aucie, i jak zrobi się ciut cieplej jadę na spacer wstępnie plan jak poniżej: http://tinyurl.com/nqxk5q5 Trasa ok. Jedziesz? Chętnie bym się podłączył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Coś cisza. Sam mam jeździć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi