bayer2 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 pare fotek z naszego wyjazdu :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Super, dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ktoś dziś lata ?? albo zamierza latać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś dziś lub jutro przed południem planuje się gdzieś wybrać ? Pogoda w kratkę ale można zaryzykować jakiś niedługi wypad ? Edytowane 18 Lipca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1971 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ktoś wybiera się na zlot do Poddębic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ktoś dziś lub jutro przed południem planuje się gdzieś wybrać ? Pogoda w kratkę ale można zaryzykować jakiś niedługi wypad ? jutro z chęcią polatam, ok. 11 może być? Jaką miejscówkę planujesz zahaczyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Myślałem o czymś takim: https://goo.gl/maps/vJA6E Problem w tym, że nie dorobiłem się GPS'a jeszcze na tamie we Włocławku nigdy nie byłem wiec trasa byłaby "dziewicza" . Jeśli znasz ktoś tam był i zna trasę to zapraszam jednak jestem też otwarty na inne propozycje byle nie jechać po raz 123 na Jeziorsko EDIT: Ja oraz Tomala SV wybieramy się jutro na krótki wypad który wyglądać ma mniej więcej tak (więcej szczegółów na miejscu) : PROPONOWANA TRASA: https://goo.gl/maps/0pcXw Jeśli pogoda pozwoli spotykamy się pod samolotem widmo o godzinie 11:00. Jeśli znajdzie się ktoś jeszcze chętny to zapraszamy. Edytowane 18 Lipca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Kolumnapark organizuje jutro taką atrakcję http://www.kolumnapark.pl/wydarzenia?NewsID=15344 Jak czytam menu to mi aż ślinka cieknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 "Marian tam jest jakby luksusowo" 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czubeczek1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 witam kolegów/koleżanki :-) Za ok tydzień zawitam z moją "babcią" do Łodzi na kilka tyg :-) :-) :-) otwarty na propozycje latanka bliżej i dalej :-)... mam nadzieję że uda się mi poznać kilku z Was :-) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ktoś lata dziś ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja się przymierzam żeby coś gdzieś ale jakoś koncepcji nie mam, w ten upał to pewnie w dżinsowe ciuchy się wbije i wkoło komina z muzą polatam. Pogoda też jakaś marudna raz kropi raz świeci. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Jadę na Maca włókniarzy a lutomierska podbijasz jak coś?. Edytowane 19 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 za jakieś 30 min powinienem być na moto ruszę w tamtą stronę z Polesia jakby ci się nie chciało czekać to na PW masz nr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 jutro z chęcią polatam, ok. 11 może być? Jaką miejscówkę planujesz zahaczyć? Dzięki za latanie I do następnego.. PS: Dziś dowiedziałem się, że aktualnie nie da się podjechać pod samolot widmo od strony Alei Politechniki (można wyłącznie od Wólczańskiej ) więc umawianie się tam jako punkt zbiorczy jest na razie kiepskim pomysłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ktoś chętny na jakiś wypadzik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Gdyby taka impreza była bliżej mnie nie jadłbym dwa dni wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 witam kolegów/koleżanki :-) Za ok tydzień zawitam z moją "babcią" do Łodzi na kilka tyg :-) :-) :-) otwarty na propozycje latanka bliżej i dalej :-)... mam nadzieję że uda się mi poznać kilku z Was :-) Pozdrawiam Witamy, milo Cie poznac, pisz jak juz bedziesz na miejscu, moze jakis wspolny wypad da sie zgrac, a skad jestes? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja i PIT jesteśmy wr młynie w Tuszynie planujemy skoczyć na Jeziorsko jak pogoda nie zmieni nam planów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 W takim razie obczajcie, bo nie wygląda to dobrze...http://burze.dzis.net/?page=mapa 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziekuję tym, ktorzy byli na Słoku za zarąbisty wypad i niepowtarzalne wrazenia :-) za atmosfere, luz, goscine u OmLeta i Moni, za całoksztat! chyba dobrze, ze tym razem nie robilismy zdjęć :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 W takim razie obczajcie, bo nie wygląda to dobrze... http://burze.dzis.net/?page=mapa obserwacje naoczne wskazują, że już przeszło na wschód i świeci słonko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Lecimy do Łasku kolumna jak ktoś chętny to niech podbija do Tuszyna we młynie jesteśmy tu z 20 min Jeszce a potem na S8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfresh Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziekuję tym, ktorzy byli na Słoku za zarąbisty wypad i niepowtarzalne wrazenia :-) za atmosfere, luz, goscine u OmLeta i Moni, za całoksztat! chyba dobrze, ze tym razem nie robilismy zdjęć :-) No tak jest tylko parę drobnych, nic nie wartych filmików. Pozdrowienia i wielkie dzięki dla OmLeta i Moniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mcfresh, wykasuj i zapomnij:-) ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi