Irek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A dzisiaj ktoś lata od 19? Będę na BP Rzgowska/Kolumny ok. 19 zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja też będę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A dzisiaj ktoś lata od 19? Będę na BP Rzgowska/Kolumny ok. 19 zapraszam Irek, Ty żyjesz! Postaram się podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Na Widzewie właśnie zaczęło padać, prognoza mówi że do 23 ma w Łodzi padać. Zobaczę co będzie za 20 minut, jak słabo to teraz odpuszczam, mogę pojeździć wieczorem. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Przemmo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nieciekawie to wygląda teraz więc na razie też się wstrzymam ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nieciekawie to wygląda teraz więc na razie też się wstrzymam ;/Irek, organizujesz wycieczkę a pogody nie rezerwujesz... Oj, nieładnie! ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A ja właśnie zajechałem na bp :/ i pogoda jest jak najbardziej do jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No przejaśnia się To co, spotykamy się o 20.00 jeśli znowu nie zacznie lać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Będę na 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Super, ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dzięki Panowie! Mam wrażenie, że gdyby nie obowiązki to byśmy tak latali w nieskończoność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarin Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 17.30 bp rzgowska/kolumny traska minimum 100km chetni przylatywać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Lecę w stronę Bełchatowa , konkretnie taras widokowy na górze Kamieńsk, ktoś chętny ?? Rzgowska/Kolumny BP bedę tam 18-30 czekam max 10 min i lece dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Wczoraj polatane - zrobione 110 km po nocy w doborowej ekipie. Dziś ok 60 km skończone Dellem. Jutro chyba też polatamy... w końcu czwartek 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 W sobotę jadę do Łodzi na ostatnie zajęcia Chętnie polatałbym później, niestety prawie nikogo nie znam. może jakiś wspólny wypad? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabek Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Hej, ma ktoś chęć polatać dziś gdzieś troszkę dalej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Hej, ma ktoś chęć polatać dziś gdzieś troszkę dalej? Co to znaczy troszkę dalej? I o której? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 I gdzie? Ktoś coś dziś kręci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 I gdzie? Ktoś coś dziś kręci? I gdzie? Ktoś coś dziś kręci? Ja się chętnie pokręcę. Jak ktoś ma ochotę na wieczorne latanie to w kupię ;-) raźniej . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onespark Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja się chętnie pokręcę. Jak ktoś ma ochotę na wieczorne latanie to w kupię ;-) raźniej . Może i ja bym dołączył tylko gdzie i o której 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jestem w okolicach Teofilowa. Dostosuję się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onespark Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jestem w okolicach Teofilowa. Dostosuję się. Dobra ja z kolei jestem w okolicach stoków więc kawałek jest. Dam jeszcze znać co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ktoś coś jakoś o 21? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja chętnie po 21:00 - 21:15 bym się pokręcił bez celu, temperatura będzie wtedy akurat odpowiednia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No spoko;) skoczy się po okolicy;) gdzie się ustawiamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi