Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pytanie czy jedziemy, jak tak to najwcześniej o 9:30

Do zobaczenia na BP :smile:

Ja bym może z plecakiem..

To jest nas dwoje :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Lata ktoś +- o 15?;) jakies ewentualne propozycje dot. trasy?;)

Opublikowano

Ja mogę skoczyć jakoś niedługo, byle się ogarnąć a czas operacyjny max do 16.. :smile:

Opublikowano

widze ze ok. godziny 15-16 sporo chetnych chce gdzie sie bryknac, mysle ze tez mogłbym gdzies pojechac. Tylko podstawowy problem to trasa. Praktycznie wszyscy w woj. łódzkim juz sporo widzieli, a zeby pojechac gdzies dalej to trzeba wyjechac duzo wczesniej, tak jak Jacek z Mackiem. 

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Dobra to kto może na BP kolo Matki Polki 15:15 ? i sie zgadamy i polecimy gdzie nie wiem :smile: 

Opublikowano

Bede 15:15 na BP ze szwagrem :smile:

Opublikowano

Witam, jestem całkiem nowy na forum i chętnie się "podłączę" jeśli można :smile: 15.15 mogę być na miejscu.

Opublikowano

Witam, jestem całkiem nowy na forum i chętnie się "podłączę" jeśli można :smile: 15.15 mogę być na miejscu.

glupie pytanie ;d wpadaj ! Widzimy sie o 15:15
Opublikowano

Też podjadę o 15.15:)

Opublikowano

Cześć. Ma ktoś ochotę wyskoczyć na krótką przejażdżkę :smile: kruszów czy coś tam innego? Np. O 17 tej na Statoilu przy przybyszewskiego lub na np przy matce Polce. Jeśli ktoś chętny to czekam na info.

Opublikowano

Dzięki ludzikom ktorzy polecieli na Kleszczów :smile: do następnego szelki mega wypas :smile: 

Opublikowano

Dzięki ludzikom ktorzy polecieli na Kleszczów :smile: do następnego szelki mega wypas :smile:

dokładnie było mega ! :smile: do nastepnego, lewa !
Opublikowano

Następnym razem trzeba gdzieś dalej polecieć:smile:

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za fajnie spędzony czas, traska dość krótka ale przyjemna. Następnym razem będzie gdzieś dalej mam nadzieję. W sumie to równo 180km. Pozdrawiam wszystkich z wypadu na Kleszczów.

http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1000-kleszcz%C3%B3w-31052015/

Edytowane przez piterbike (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

upolowana ekipa z BP w Rzgowie przy zjeździe na Wrocław  :smile: :) :smile: 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

No właśnie a Ty wyjezdzalas że rzgowa :smile: widziałem :smile:

Opublikowano

Napiszcie jak wygląda sprawa z wyjazdem w g. Świętokrzyskie w jednym poście. O kt wyjazd, kto jedzie, gdzie itp. bo nie mogę doczytać w stosie tych wszystkich postów.

pzdr

Opublikowano

a to pewnie dlatego, że nie ma konkretnego planu jeszcze... ;)

Z mojej strony, patrząc na ilość osób pytających/chętnych, chyba zorganizuję osobną wycieczkę na max 3 moto...

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

działa ktoś coś dziś na dellu ?

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s