d1k3y Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ktoś zainteresowany jazdą bez celu po Łodzi w godzinach wieczornych w dniu jutrzejszym? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ja mogę polatać jutro wieczorem jakie godziny interesują ?;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuxi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Może być, czekam na konkrety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja odpadam o 19 bo o 18 kończę pracę. Zaczynam tripa po Łodzi od 20 najwcześniej jak ktoś chętny pisać tu albo na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuxi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Statoil, przybyszewskiego o 19? OK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) 19 w tym wypadku to nie wieczór. Moja luźna propozycja co do tripu po Łodzi biorąc pod uwagę trasę bez większych utrudnień Start 20:30 spod parkingu IKEA (Port Łódź) trasa w kierunku zaznaczonym na mapie. Trasę tę zaliczyć dwa lub trzy razy i finish w pizzeri Pomodori w Konstantynowie Łódzkim (pizzeria czynna do 23, jest gdzie postawić motocykle) Odpowiada Wam? Edytowane 10 Maja 2015 przez d1k3y (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Mogę dołączyć do tripa ale spod Manufaktury co ty na to? No i oczywiście o ile nie będzie padało Ps. Proponuje jeszcze kółko pociągnąć przez Aleksandrów -->Zgierz. Edytowane 11 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuxi Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ja odpadam, może innym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 d1k3y też bym się chętnie dołączył Oba punkty zbiórki by mi pasowały, chyba że zgarnelibyście mnie gdzieś bliżej Rydza/Przybyszewskiego. Powiększenie kółka zamiast kręcić dwa razy brzmi sensownie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Floyd jak co pisz do mnie i 20:30 spotkamy sie pod Manu i poczekamy ewentualnie na d1k3y przy Mamu co ty na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 jak się wyrobię to toż podjadę pod manu z której strony ? Urzędu czy od Lerła ??? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Myślę,że o 20:40 max bede pod Manu od strony Karskiego na parkingu posiedzimy pogadamy i poczekamy na d1k3ya w razie czego pisać do mnie sms Edytowane 11 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Matik mi pasuje, jak coś to telefon w profilu, powinienem być na czas, ale różnie bywa. Wiesz czy da radę tam stanąć w jakimś konkretnym miejscu, żeby was nie szukać? Jakoś zawsze zajeżdżałem do strony Ogrodowej lub Drewnowskiej, więc nie kojarzę w ogóle tego parkingu. Kovalchuck jak z tym wyrobieniem to kwestia ~20 minut to ja mogę poczekać, albo podjechać chwilę później, jeżeli reszcie też to odpowiada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 okey 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Karskiego do Drewniwskiej jak jedziesz przy manu jest konkret duży parking bede stał z reszta, jak by co będę dzwonił. Będzie mnie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jak można to też się chętnie przyłącze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pewnie że można, ilościowo robi się sensowna grupa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) 600-259-594 <--- jak by co dzwonć gdyby były jakieś problemy z dotarciem na miejsce Edytowane 11 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Może ktoś będzie jechał z Dąbrowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zamiast manu proponuję stację Statoil pod Makro, zgarniemy się po drodze i możemy lecieć Włókniarzy, Zgierska, Zachodnia, Kościuszki, Mickiewicza, Włókniarzy i kierunek Zgierz (Zgierska) a w Zgierzu kierunek Aleksandrów (Aleksandrowska) i w Aleksandrowie kierunek Konstantynów (Konstantynowska) i finisz w pizzerii którą podałem wcześniej. Oczywiście niczego, nikomu nie narzucam, powyższy plan jest czysto orientacyjny. 20:20 jestem pod IKEA, startuję 20:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 przyłączyłbym się, jeśli można, zbiera się ktoś pod manu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Ja jade spod Manu. Możemy skoczyć na to Macro zbierzmy się ci co mogą pod manu jak komu wygodniej to niech leci od razu na macro D1k3y o której będziesz pod Macro? Ps. Jak ktoś chce się ze mna wybrać niech pisze sms albo tutaj zebym wiedział czy mam na kogo czekać czy też nie. Numer w profilu moim albo gdzieś wyżej. Edytowane 11 Maja 2015 przez Matik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 dobra ja się chyba jednak wyrobie więc jadę pod Manu tylko odwiozę plecaczek bo razem jeździliśmy matik jak zgarnąłem twoj telefon będę cię teraz nękał 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winotu Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 pod manu powinienem być tak ok. 20:20, jakby co, to jestem nowy, nie jadę ostatni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 NO to było, minęło Dzięki za jazdę sorry że się nie pożegnałem ale ciemno żółte nie trwa wieczność. A mnie łóżko wzywało Dzięks jeszcze raz do następnego 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi