Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaram się o 12, jeszcze ktoś chętny?

Spoko. To pod M1 o 12 się zamelduję.

Opublikowano

Hej hej :smile:

Ktoś chętny na jutrzejsze motogrillowanko?

https://www.facebook.com/events/510891272392095

Zapraszamy :smile:

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Postaramy  się  być jutro na 10 

Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy :smile:

Niefejskukowiczom podpowiem, że spotykamy się w niedzielę ok. 10:00 na stacji Lukoil na al. Jana Pawła II przy Pabianickiej i później jedziemy do Tresty, nad Zalew Sulejowski.

Tempo wycieczkowe, prędkości dopuszczalne, ale nie nadgorliwie ;) .

Nad zalewem grillowanko jakiejś padlinki, która sobie przywieziecie.

Grille jednorazowe po 8 zł i jeden normalny zapewniamy ;)

5 sprzętów już jedzie i czekamy na kolejne :smile:

http://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/10497182_562281753914675_8569167892316914619_o.jpg

Takie widoczki na nas czekają :smile:

Edytowane przez motoTomasz (wyświetl historię edycji)

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Wycieczka cud, miód i padlinka ! ! Jedziemy! :smile:

Opublikowano

Lista potwierdzonych uczestników

1. Tomuś

2. Sandra

3. Piotrek

4. Jarek z plecaczkiem

5. Kamila

6. Bogdan

7. Dominik

8. Kasia i Mikołaj z Dorotką, ale oni autem.

9....

Ktoś jeszcze chętny?

Stayin' Alive

Opublikowano

Ja dojadę i Maniutek z plecakiem :-)

Opublikowano

Zenuś, dawaj na Bp na Kolumny.

Gdyby ktoś chciał dołączyć to na Pw podam numer tel.

Stayin' Alive

Opublikowano

Stayin' Alive

Opublikowano

...dzięki za kiełbasę,pozdrawiam orających las :decayed:

Opublikowano

Jutro zapowiada się ładny dzionek, może ktoś zechce pokazać ciekawe miejsce/a w niedalekiej okolicy, czy też po prostu pośmigać? :smile:

Godziny lekko popołudniowe?

Opublikowano

No to współczuję, bo pogoda jest extra!

Opublikowano

Jutro zapowiada się ładny dzionek, może ktoś zechce pokazać ciekawe miejsce/a w niedalekiej okolicy, czy też po prostu pośmigać? :smile:

Godziny lekko popołudniowe?

Jakby pasowało koło 16 to ja chętnie polatam po pracy :riding:

Opublikowano

Jakby pasowało koło 16 to ja chętnie polatam po pracy :riding:

Mi tam pasi, a nawet zaraz idę przedmuchać motorek :P

Opublikowano

Jeszcze ktoś chętny na małą trasę po okolicy? :smile:

Opublikowano

aj ja bym był ale za późno ogarnąłem. Może ktoś jutro był by chętny i ma jakiąś sprawdzoną trsakę/miejsca?

Opublikowano (edytowane)

Ktoś chetny na wyjazd nad Tamę pod TM albo Jeziorsko? Godziny po południowe dostosuje się :smile:

Edytowane przez Matik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ktoś dziś coś godziny 11 - 14

Opublikowano

Ja mogę jak jeszcze aktualne ;)

Opublikowano

Cześć. Orientujecie się czy dzieje się coś w łódzkim dziś coś dla motocyklistów? Wiem że jutro w opocznie, ale szukam pomysłu na dziś :smile:

Opublikowano

Szukam czegoś trochę dalej :smile: ale dzięki ;)

Natknąłem się właśnie na info o imprezie na gorze Kamieńsk otwarcie sezonu tuningowego dla samochodów, tylko nie wiem do której to trwa a ja mogę dopiero wyjechać o 15 tej. Ma ktoś może informacje do której ta impreza. Jest planowana?

Opublikowano

Czy wybiera się ktoś po 16:30 albo 17 na jakąś trasę wokół komina (100-150km) ? Chętnie bym się podłączył, żeby pojeździć trochę w towarzystwie :smile: Może jakiś klasyk jak tama na Jeziorsku ?