Nico Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No mam nadzieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Leci ktoś do Strykowa na cross country ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 chętnie pojadę ale o której ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tak ale nie na moto. Do zobaczenia miqul jak coś tam na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 szkoda ze nie na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja mogę na Moto się przejechać gdzieś jakieś krótsze kółeczko jak ktoś chetny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Też się zjawie 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 To ja lecę jak tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) bzikenzzz o 11 to już byłem na moto xanty szkoda że nie zadzwoniłeś Edytowane 29 Marca 2015 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Chyba czeka mnie rundka solo w takim razie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Byłem na moto Większość dobrze dawała ognia Mnie tak korciło, że w końcu pojechałem na pobliskie tereny i... http://zapodaj.net/1c633250d79af.jpg.html 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Hehe no niezla zabawe miales widze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ktoś dziś wietrzy 2oo ??????????????? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no szkoda ale pojechaliśmy na ten Stryków w 5 moto. jakaś ekipka się zebrala. Pozdrawiam :riding: :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W sobotę zapowiadają ładną pogodę... Wybiera sie może ktoś w okolice Łowicza polatać?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W sobote to ślub jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W sobote to ślub jest! Nico będziesz 15.30 pod halą? skąd lecisz? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nwm jeszcze skąd Dowiem się jutro pewnie albo dopiero w sobote ;3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A może ktoś jutro chce się przejechać np. do Spały ? Wiem że to piątek ale może ktoś ma wolne, a pogoda ma być bardzo dobra. Myślałem żeby wyjechać koło południa jak już będzie ciepło, a tempo raczej spacerowe tak żeby podziwiać krajobraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja bym jutro z chęcią polatał ale po godzinie 22 więc jak ktoś ma chęć to pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem elastyczny z czasem ale 22 to trochę późno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 tak pracuje najczęsciej w sezone latam nocami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To dobrze wiedzieć Ja mam ochotę na jakieś nocne grupowe latanie po mieście. Ale to jak już będzie tak powiedzmy czerwiec żeby o tej porze 23+ było jeszcze ciepło w miarę. Na razie trzeba czekać na czerwiec Ale jak ktoś byłby jednak chętny polatać przed 22 to pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja bym się chętnie po południu gdzieś wybrał ale ciężko mi godzinę określić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Matik, mogę o 22 wraz z Tobą uskutecznić małą traske tez w tym tygodniu chusteczkowo pracuje. Tylko wiesz... Nie do Wrocławia i z powrotem, ale tak w koło komina i żeby sie jeszcze wyspać bo sobota pracująca 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi