krzychoslav Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie obiecuje, ale postaram sie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak nie widze niebieskiego kota to jadę do cb i ci kradnę . Po 5 minutach odrazu go bd widać w oddali biegnącego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Qrde kończę o 17tej!! może poczekacie chwilkę? Traska może na Tomaszów - Piotrków i do Kruszowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Qrde kończę o 17tej!! może poczekacie chwilkę? O ile wiem zbiórka 16:00, start 16:15. Już na Rolka czekamy bo ma się spóźnić, ale nie sądzę, że ekipa będzie czekać dłużej niż do 16:30. Musisz nas łapać, pewnie na jakiś obiad polecimy więc dzwoń 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Raczej na dalszy wypad się nie załapię ale chociaż może podjadę się z Wami zobaczyć i zakopcić szluga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ps. Slyszeliscie ze ma wejsc przepis zmuszajacy rodzicow podczas rejestracji dziecka w USC Do zalozenia mu konta na fejsbuku ? jak dobrze, że nie mam dzieci bo musiałabym znowu łamać prawo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 no to na mnie już nikt bankowo nie poczeka :/ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Powtarzam mam intercoma jak coś dzwonić odbiorę dam info gdzie jesteśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Zajefajnie się prezentowaliście pod McD - wiosenny POWER, kołowałem żeby z córą po szkole chociaż zajrzeć puszką przejazdem . Za to jutro są większe szanse na latanko (pl. Wolności/Orzeł) tylko pogoda niech się nie wydurnia i światła muszę ogarnąć bo ciemność się stała . Edytowane 25 Marca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Pit Córkę na plecak i jazda a nie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 dzięki za latanko było zacnie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To gdzie w końcu byliście ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Pit Córkę na plecak i jazda a nie! Wkrótce tak będzie pewnie ale puki co jest jak jest - nawet nie wie, że mam motocykl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No nawet córkę okłamać Dzięki ogólnie za wczorajsze latanko zacne grono 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No i ja dziękuje za wieczorne latanko przed święceniem. Kruszów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Za duzo stania pod ta katedra bylo.. Przejazd super, stado szerszeni na pietrynie.. Ludzie wokol byli naprawde mega zaskoczeni ze tak to wyglada. Dzieki za latanko, deszczyk lekki nas nie zniechecil i wyszlo super! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Było ekstra, przejazd może trochę wolny i łapa od ściskania sprzęgła mdlała no ale to parada za to banany ludzików wokół - bezcenne Pomysł z wypadem do młyna też wypalił bo święcenie mieliśmy prosto z nieba po drodze, a z powrotem suszenie. Także dzięki za zacne towarzystwo i do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Nie dość że święcenie to humor dopisywał i w karczmie i w trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki że czekaliście na Mnie Goniłem ile sił, ale nawet złożenie nic nie pomogło xDD. Bardzo fajnie wyszło, przejazd SUPER, Wyjazd na młyn też SUPEROWO, mam nadzieję na częstsze takie wypady . DZIĘKI ZA DZISIAJ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jutro ktoś gdzieś coś jak będzie słoneczko i w miarę ciepło? widzę w pogodynkach, że ma być do 10stopni, i najlepiej jechać w stronę północno-zachodnią, bo tam ma nie padać. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 no ja nawet nie mam kiedy silnika dogrzać żeby olej na sezon wymienić więc jak tylko będzie słońce i praca pozwoli to się piszę 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jak będzie słoneczko i w miarę ciepło? Pogodynki wróżą duże zachmurzenie i ewentualne przelotne opady - ale jeśli będzie sucho to się przymierzam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jutro ktoś gdzieś coś jak będzie słoneczko i w miarę ciepło?Ja chętnie pojadę, może nawet nie sam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Potem coś poplanuję, co by rano były jakieś mapki do wglądu. Chyba, że macie propozycje jakieś, to dawać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemens1910 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dam rade za Wami jechać 100km/h max? ;d Bo jeśli tak to się pisze któregoś dnia na jakiś niedługi wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi