Rogal Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja już dzisiaj jestem PO, ale kusi by jeszcze http://www.trasser.pl/trasa/7985/obj 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Wczoraj ładowałem akumulator i myślałem cały dzień w pracy o tym jak wrócę do domu ... Niestety akumulator ja 2:0 więc jutro jadę szukać jakiegoś AGM bo mój dwuletni Bosch niestety padł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mam ten sam problem Szerszung, chłopaki z Inventec Pabianice zamówili mi YUASA...Na razie odpalam z popychu 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Szerszung podjedz na Przybyszewskiego róg Kilińskiego tam sklep vw właściciel motocyklista ma akumulatory i zrobi dobrą cenę Edytowane 20 Lutego 2015 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Kapsel, sobota czy niedziela? W niedzielę ma być trochę gorsza pogoda. Kiedy Ci pasuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dzieki za cynk. Wiem ze to nie ten temat ale dobra informacja jest bezcenna. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Kapsel, sobota czy niedziela? W niedzielę ma być trochę gorsza pogoda. Kiedy Ci pasuje? W niedzielę bo muszę się pojawić w robocie jutro a co do wyjazdu zaproponuję traske jutro . Może być jakieś do 100km ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W niedzielę bo muszę się pojawić w robocie jutro a co do wyjazdu zaproponuję traske jutro . Może być jakieś do 100km ? W niedzielę mam czas do 15, jezeli się wyrobimy to ok, na 12 mozna sie zgadac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 mam chęć dziś tj sobota polecieć na Jeziorsko ewentualnie inne propozycje trasy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Również na dziś się pisze! Chętnie dołączę się na małe latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja mogę dziś ale o 15:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Lata ktoś tak mniej więcej od 12-12:30? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja kolo 11 ruszam na Spałę, tamę na zalewie sulejowskim i może jak będzie względnie ciepło na Piotrków i do Łodzi. Jak ktoś chce się przyłączyć do dzwońcie (tel w profilu). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 mi odpowiada jeziorsko, godzina 12 pod halą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja bym był pod halą tak ok. 12:15, z tym, że mam czas jakoś do 14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja bym był pod halą tak ok. 12:15, z tym, że mam czas jakoś do 14 ok. 12 będę pod halą, może ktoś się jeszcze przyłączy, by polatać koło komina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Postaram się być ok 12 pod hala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ok. Ja będę po 12. Postaram się jak najszybciej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 będę również pod halą około 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pod samolotem zlot farmerów. Nie ma jak wjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pod samolotem zlot farmerów. Nie ma jak wjechać My stanęliśmy na chodniku przy politechniki i mały wypadzik zaliczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 A jutro ktoś lata? Ja dziś niestety miałem inne sprawy ale jeśli będzie tak jak dziś to niedziela zapowiada się pod znakiem 2oo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak będę trzeźwy to latam ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 taki mały rozruch dziś mieliśmy ja jutro na 14 do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jeżeli będzie kilka osób też podjadę, moze być na 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi