Rogal Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 gdyby było tempo spacero to chętnie mogę pojechać na jakieś małą traskę Za zimno żeby pałować... dziś na obwodnicy Pabianic przez chwilkę było złoty siedemdziesiąt i normalnie czyłem się jak sopel lodu.Piękny dzionek na spalskie lasy i spacerowe tempo... xhętnie poznam nowych kolegów. Do jutra pod halą 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 super będe czekać o 13, dozobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 zastanawiam się czy już czas sezon zacząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale kusicie 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 kuszą tym bardziej że na spałe lecą koło mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jak się takie pogody utrzymają, to mechanika chyba wcześniej umówię 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 15 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja niestety PIT STOP bo części z ASO nadciągają, ale pomykałem trochę w styczniu. Moi drodzy UWAŻAJCIE bo o ile przejażdżka w mieście jeszcze głównymi jeżdżonymi drogami jest stosunkowo bezpieczna w tych temp. (bez pałowania) to jednak poza miastem gdzie jeździ mniej samochodów i w lasach gdzie słońce tak nie dociera może jeszcze leżeć śnieg czy lud. Ponadto o ile w ciągu dnia będzie + to jeśli będziecie wracać wieczorkiem może się zrobić na minusie i pomijając fakt że zmarzniecie to jeszcze wszystkie ewentualne rozchlapane kałuże będą już lodowiskiem. Zadbajcie o siebie prosi wujek Piotrek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 PIT dobrze prawi .Wczoraj jak wracałem o 16.30 to już na mokrym robiło się lodowisko. Dlatego powinniśmy wyjechać wcześniej. Zotnej powinieneś dołączyć się po drodze i na pewno zdążysz. I jedź ostrożnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Pogoda wczoraj trochę przekłamała. Od 8 rano miało być już na plusie a tu teraz wyglądam a wszędzie szrom. Stawie sie o tej 13:00 i na miejscu ustalimy konkrety. 1. Wujek PIT dobrze gada! W lasach lód i śnieg. 2. AgaJaga dobrze sie zastanawia i to chyba jeszcze nie czas na sezon. 3. Gregor, za wcześnie nie da rady bo jest jeszcze za mało stopni, lepiej pózniej i krócej. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Wczoraj o 17-18 wracałem z łodzi do Tomaszowa - przyczepność była bardzo dobra, ale faktycznie trzeba było uważać szczególnie na pasek na drodze. Dzisiaj o 12 wyruszam do Łodzi, tak więc na miejscu pod samolotem dam wam znać jak droga którą będziemy jechać - o 13:30 jestem pod samolotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 wystarczy że będziemy jechać normlanie i w bezpiecznych odstępach i będzie naprawdę bardzo miła przejażdżka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie no, jak najbardziej tak Kazik... ale żeby oponki równomiernie się ścierały trzeba pochylać się w zakrętach A to jest niewykonalne jak oponka się nie rozgrzeje i asfalt jest mokro-śliski Będzie dobrze. Do zobaczenia o 13 Ps. U mnie na poziomie 1 pietra w cieniu termometr pokazuje 5 stopni i wciąż rośnie 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 no wiadomo wiadomo, ale jak "natura" wzywa to trzeba się dostować i mniej sie pochylać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Teraz 1m nad ziemią jest 3,7 stC. Idę wyciągnąć Hanie na słoneczko i powoli się ubieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Serce by chciało ale rozum mówi może nie... Wyszedłem na balkon i słyszałem jakieś przecinarki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Serce by chciało ale rozum mówi może nie... Wyszedłem na balkon i słyszałem jakieś przecinarki. Mam tak samo , i jeszcze kwestia tego że przy moim słabym krwiobiegu po 15 minutach ręce by mi odpadły. Więc szerokiej drogi, a ja czekam aż temperatura magiczną barierę 10C przekroczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Już rozmrażam się w domku. Dzięki za spotkanie Edytowane 15 Lutego 2015 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kuuuurde... Było tak pięknie. Normalnie pod halą to się pociłem! Przyszedł jakiś front i nagłe zrobiło się 0 stopni Mimo wszystko liczy się towarzystwo Dzięki za posiłek w miłym towarzystwie + Bonus! We Młynie spotkaliśmy kolegę Zino z Pabianic Pozdrowienia Ps.Gregor, wrzucisz fotkę ? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Kuuuurde... Było tak pięknie. Normalnie pod halą to się pociłem! Przyszedł jakiś front i nagłe zrobiło się 0 stopni Mimo wszystko liczy się towarzystwo Dzięki za posiłek w miłym towarzystwie + Bonus! We Młynie spotkaliśmy kolegę Zino z Pabianic Pozdrowienia Ps. Gregor, wrzucisz fotkę ? Równiez pozdrawiam "twardą" ekipę :-) Edytowane 15 Lutego 2015 przez zino (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Hehe było tak zaje....... :-D ale jak tylko wyruszyliśmy z pod młyna to nikogo w lusterku nie widziałem oprucz zonteja , gdzie się podzialiście ?? Może to przesto że na liczniku miałem 200 ^^ hi hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja się spokojnie wlokłem z Gregorem STG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kapsel, nie wiem jak to zrobiliśmy ale mijalismy się jeszcze na Paderewskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Widziałem was po brata musiałem podjechac . Ale wy to ładnie dojeba....... na tej obwodnicy skoro się puźniej jeszcze mineliśmy :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) oj tam oj tam, aż ta szybko nie było Dzięki za latanko, było super Edytowane 15 Lutego 2015 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Halo halo na weekend ma być 10'C gdzieś jakąś traskę by się przydało zrobić, co wy na to ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi