Aidekk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Zbliża się podobno ostatni ciepły weekend moze zorganizujemy jakąś wycieczkę? Proponuję czwartkowe latanie. Info w odpowiednim dziale. Sam też chętnie polecę w weekend, bo wyszło, że jednak będę w Łodzi. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rogal Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Mam dwie propozycję. Na szybkie latanie: Tama Włocławek => Większość Autostradą, przelotowa prędkość 140... później kawałek miastem i do tamy. Mała posiadówka, chwila zadumy nad miejscem śmierci Księdza Popiełuszki może jakieś szamanko po drodze. Na wolne latanie: Tama na Jeziorsku => Spokojna traska z przelotową 100-110. Na średnie latanie: Tama na Sulejowie => (byliśmy ostatnio) Czyli mieszana, bo trochę drogą szybkiego ruchu, trochę plenery. Ew. Proszę o inną propozycję. 1 Cytuj ...
nowicjuszka Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 w ten weekend jest zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka, koło Płocka, ośrodek zacisze bis nad samym jeziorkiem :_) http://www.zaciszebis.pl/ impreza trwa cały weekend, ale planuję ze znajomymi wyskoczyć w niedzielę ok. 12. z Łodzi. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt co do miejsca zbióreczki ;_) plan : zrobić rozeznanie co się tam dzieje, potem ewentualnie podskoczyć do Płocka ...też trochę wody:_) pozdr. :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
MaDDoggY Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Mam dwie propozycję. Na szybkie latanie: Tama Włocławek => Większość Autostradą, przelotowa prędkość 140... później kawałek miastem i do tamy. Mała posiadówka, chwila zadumy nad miejscem śmierci Księdza Popiełuszki może jakieś szamanko po drodze. Na wolne latanie: Tama na Jeziorsku => Spokojna traska z przelotową 100-110. Na średnie latanie: Tama na Sulejowie => (byliśmy ostatnio) Czyli mieszana, bo trochę drogą szybkiego ruchu, trochę plenery. Ew. Proszę o inną propozycję. Ja wstępnie się pisze na Jeziorsko bo jest blisko i tam na pewno dojedziemy, a nie będziemy w połowie drogi zawracać tak jak ostatnio później można podjechać do Uniejowa/Aleksadrowa Ł czy gdzieś indziej na jakieś jedzenie i gadanie. 1 Cytuj
Rogal Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 też trochę wody:_) Wiem że z moich propozycji to wyszedłem na jakiegoś wodnika-szuwarka Ale środowisko mniej wodne też mi odpowiada 0 Cytuj ...
MT-03 777 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 w ten weekend jest zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka, koło Płocka, ośrodek zacisze bis nad samym jeziorkiem :_) http://www.zaciszebis.pl/ impreza trwa cały weekend, ale planuję ze znajomymi wyskoczyć w niedzielę ok. 12. z Łodzi. Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt co do miejsca zbióreczki ;_) plan : zrobić rozeznanie co się tam dzieje, potem ewentualnie podskoczyć do Płocka ...też trochę wody:_) pozdr. :_) dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Proponuję czwartkowe latanie. Info w odpowiednim dziale. Sam też chętnie polecę w weekend, bo wyszło, że jednak będę w Łodzi. Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła 0 Cytuj
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Moze ktos cos jutro? np.sulejów.....wyjazd ok. 11 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 W sobotę obstawka ślubna u kolegi Scyzera (oczywiście motocyklisty a nie weselnego lansera). Można też się przelecieć na http://www.baltowskiebezdroza.pl/. Ja raczej na bank będę leciał w Niedzielę. Chętni? Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła Można wbić na 50 maszyn... w końcu trochę świateł mamy 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
ErR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Znów SPAM ale sorra Ktoś chętny na wyskok jutro do radomia na tor ? Mam wolne miejsce na lawecie. Idealne miejsce na doszkolenie techniki jazdy ! Jeden wyjazd daje wiecej niż rok smigania po ulicy Więcej tutaj : http://motocykle-lodz.pl/topic/4582-tor-radom/page-35#entry180060 zapraszam ! 1 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Wiem że z moich propozycji to wyszedłem na jakiegoś wodnika-szuwarka Ale środowisko mniej wodne też mi odpowiada ja jestem jak najbardziej za wodą:_))) w końcu mój znak to wodnik ;_) hehe zawsze jest miło popatrzeć na inny krajobraz niż ten co otacza nas w Łodzi :_) dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Kasiu ustalmy zatem , że na niedzielę spotkamy się na stacji Lukoil na ul. Strykowskiej 13 od razu za Wojska Polskiego po prawej stronie, http://mapa.targeo.pl/lukoil-strykowska-13-lodz~4444667/lukoil-stacja-paliw/adres zbiórka na 11.45. wyjazd o 12. kto chętny zapraszamy, :_) tempo spokojne...bez szaleństwa, ale też zróżnicowane, ciut autostrady, drogi krajowe, powiatowe, lokalne, każdy nadąży, kto będzie chciał przycisnąć to na autostradzie będzie okazja ..potem poczeka za resztą:_) zakończenie sezonu w miejscowości Koszelówka dobrze się zapowiada i wody trochę ..lasu ... dla każdego coś dobrego :_) potem chciałabym podskoczyć do Płocka ;_) bo to niedaleko , na wieczór ładnie jest ten most oświetlony;_) pozdrawiam ;_) LwG ;_))) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła a moze godzine wczesniej Drogie Panie to bym podpiął??? 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 @KACZY Robimy co w niedziele? 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
MT-03 777 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 W takim razie niedziela zaplanowana a co z sobotą? 0 Cytuj
KACZY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 b3dnar no ten Płock chyba...... 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Śmiga ktoś, gdzieś, dziś? Zapowiada sie piękny ciepły wieczór. 0 Cytuj ...
bzikenzzz Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 ja jestem jak najbardziej za wodą:_))) w końcu mój znak to wodnik ;_) hehe zawsze jest miło popatrzeć na inny krajobraz niż ten co otacza nas w Łodzi :_) Który ten Orlen, przy cmentarzu czy przed wycieczkową ? niedziela 11:45 sorka lukoil na strykowskiej, gdzie to ? Już sprawdziłem, ale gapa jestem 1 Cytuj
Sławek1985 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Siema ma ktos ochote na polatanie kolo 11? 0 Cytuj
makuSS Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 dobry pomysł proponuje zebrać sie chwile wcześniej zeby wyjechać o 12 napisz prosze z jaką prędkością bedziecie jechać? Ja dziś nie dam rady ustalcie coś na sobote i napiszczie Jezeli można to proponuje zbiórkę ok 12 w pt jest festiwal światła Dokładnie:) ...festwial światła więc w domu będziemy późno w związku z czym trzeba będzie trochę odpocząć Ja z kumplem planujemy właśnie, wylot w sobotę w tzw. "bliższo-dalaszą, jeszcze nie do końca ustaloną trasę" wyskoczyć właśnie w okolicach południa. Jeżeli się ktoś pisze lub ma jakieś ciekawe propozycje to czekam na info. Wstępnie mysleliśmy o wypadzie w okolice świetokrzyskiego na jakieś zwiedzanko, latanko po winkalach i sesję zdjęciową w plenerze;) 0 Cytuj
MT-03 777 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Dokładnie:) ...festwial światła więc w domu będziemy późno w związku z czym trzeba będzie trochę odpocząć Ja z kumplem planujemy właśnie, wylot w sobotę w tzw. "bliższo-dalaszą, jeszcze nie do końca ustaloną trasę" wyskoczyć właśnie w okolicach południa. Jeżeli się ktoś pisze lub ma jakieś ciekawe propozycje to czekam na info. Wstępnie mysleliśmy o wypadzie w okolice świetokrzyskiego na jakieś zwiedzanko, latanko po winkalach i sesję zdjęciową w plenerze;) Chętnie tylko czy ja za wami zdąze? 1 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Który ten Orlen, przy cmentarzu czy przed wycieczkową ? niedziela 11:45 sorka lukoil na strykowskiej, gdzie to ? Już sprawdziłem, ale gapa jestem dobre:_))) hehe na jakieś imprezie byłeś;_)) hehe mapkę umieściłam ;_) ul. Strykowska 13 jak miniesz Wojska Polskiego to po prawej stronie od razu;_) tempo spokojne, nie jak ostatnio nad zalew Sulejowski ...:-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Rogal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Ekipo ruszająca na Jeziorsko. Ustalenia są takie, że pogoda zapowiada się w pytkę ładnie. Ruszymy sobie z pod Ikei. Godzina 12:00 Łącznie trasa wyjdzie około 150 km. Standardowo gdzieś staniemy na szamę Osoby: Bartosz, Szwed, Szpieg, Maddogy, Skucha o obecność nie pytam Jak ktoś jeszcze chętny to szczegóły wyżej. 1 Cytuj ...
Rogal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Acha, mowa o niedzieli. Znów SPAM ale sorra Ktoś chętny na wyskok jutro do radomia na tor ? Mam wolne miejsce na lawecie. Idealne miejsce na doszkolenie techniki jazdy ! Jeden wyjazd daje wiecej niż rok smigania po ulicy Więcej tutaj : http://motocykle-lodz.pl/topic/4582-tor-radom/page-35#entry180060 zapraszam ! Może powiniem dać to do działu upolowany/upolowana, ale tak sie składa ze dziś jechałem do radomia sluzbowym Doblo i nie wiem czy to nie ciebie mijałem przed Spałą. Srebrny partner, na lawecie dwa moto z czego jeden na rejestracji bełchatowskiej ? Jak to ty to ładny biały sweterek masz Edytowane 10 Października 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...
Bandit Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Za ponad godzinę wyjeżdżam nad tamę Jeziorsko. Rozsądna jazda. Jeśli ktoś chętny, proszę dzwonić 695 144 711. 0 Cytuj
makuSS Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Chętnie tylko czy ja za wami zdąze? Hej. Myśle że spokojnie dasz rade:) Planujemy prędkość przelotową w okolicach max. 100-120 km/h. Punkt zbiórki to parking koło Lidl-a i stacji BP (róg Włókniarzy i Drewnowskiej) Godzina zbiórki to 11.45 - 12.00. Zapraszamy wszystkich chętnych. Na razie akces zgłosilo 3 osoby ale wiadomo... Im więcej tym lepiej:) W razie co, proszę dzwonić na 533-126-129. Pzdr 0 Cytuj
Pan Bombel Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Acha, mowa o niedzieli. Może powiniem dać to do działu upolowany/upolowana, ale tak sie składa ze dziś jechałem do radomia sluzbowym Doblo i nie wiem czy to nie ciebie mijałem przed Spałą. Srebrny partner, na lawecie dwa moto z czego jeden na rejestracji bełchatowskiej ? Jak to ty to ładny biały sweterek masz heheh... to moj partner a na lawecie moja kawa 636 i CBRa kwito, tak jechalismy do radomia i bylo naprawde za***iscie :):):):) polecam wszystkim 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi