ManiekCBR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 A lecisz jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 jutro jade z bratanicą autem ale w niedziele jade moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ktoś chętny na jakąś niedzielna trase tak do 200 km, jestem otwarty na pomysły :-) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ktoś chętny na jakąś niedzielna trase tak do 200 km, jestem otwarty na pomysły :-) Chcemy jechać gdzieś nad wode 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Chcemy jechać gdzieś nad wode Może docelowo Jezioro Białe pod Płockiem a dalej to już się ustali żeby jakieś sensowne kółko wyszło. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jakiś spontan weekendowy? Chyba biorę piąteczek wolny i nad morze. Fajnie jest w Jastarni, droga fajna. Po za tym pogoda ma dopisać. Ktoś chętny? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 SPONTANICZNIE I FAJNIE;_) JESZCZE POWIEDZ ŻE MOTO WYBIERASZ TO SIĘ WKURZĘ, BO MI TEŻ PO GŁOWIE CHODZI WYPAD NAD MORZE MOTO :-P POWODZONKA;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 SPONTANICZNIE I FAJNIE;_) JESZCZE POWIEDZ ŻE MOTO WYBIERASZ TO SIĘ WKURZĘ, BO MI TEŻ PO GŁOWIE CHODZI WYPAD NAD MORZE MOTO :-P POWODZONKA;_) oj ja również o tym śnie a tu lato się kończy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jutro wziąłem wolne! Ja chętnie bym obrócił nad morze! Rozważam też Górę Kamieńsk a później Częstochowę. Jak ktoś się dołącza czy ma inną propozycję to dawać JESZCZE POWIEDZ ŻE MOTO WYBIERASZ TO SIĘ WKURZĘ, No raczej Muszę się nacieszyć bo sezon na ostatnim winklu 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Jak nadal Jesteś chętny, to w sobotę rano chcemy lecieć do Kazimierza albo do Gdyni, do dogadania, ale w Kupie siła. Wyjazd koło 8:00 Edytowane 12 Września 2014 przez easyR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Podaj szczegóły. Miejsce spotkania itp 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 no u mnie już są plany na ten weekend, a w kolejny wyjazd na dożynki do Spały... ale fakt sezon po mału się kończy i chyba ten wyjazd nad morze to trzeba pomyśleć w next sezoniku, ale hm zawsze w październiku jak będzie ładna pogoda;_) nadzieja zawsze umiera ostatnia:-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No my o 8:00 ruszamy z pod Centralu. Ale szczegółów brak bo pewnie do rana decyzji nie będzie czy północ czy południe... w którą nam się skręci tam pojedziemy. Na południu ma być ładna pogoda, a nad morzem ma padać cały weekend, ale mówię rano się pewnie okaże w którą stronę ruszamy. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 powodzonka;_))) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pogoda fajna trzeba motonga przewietrzyć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 wybiera sie ktoś gdzieś w weeknd do 150km od Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 wybiera sie ktoś gdzieś w weeknd do 150km od Łodzi ? pomysl jes, ale gdzie ? Pogoda fajna trzeba motonga przewietrzyć śmigasz już czy myślisz ? powodzonka;_))) siemka jak tam na dellu dzisiaj będziesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 wybiera sie ktoś gdzieś w weeknd do 150km od Łodzi ? Możliwe, że my się wybierzemy ale to decyzja będzie podejmowana pewnie dziś wieczorem albo jutro rano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 czekam na wasze info. Możliwe, że my się wybierzemy ale to decyzja będzie podejmowana pewnie dziś wieczorem albo jutro rano spoko jak coś będzie wiadomo to pisz, chętnie się wybiorę ale fajnie by było dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja gdzies o 17 lece na Zlobnice kolo Kleszczowa posmigac po winklach. Tempo srednio szybkie. Jakby ktos tez mial ochote to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 sam Ja gdzies o 17 lece na Zlobnice kolo Kleszczowa posmigac po winklach. Tempo srednio szybkie. Jakby ktos tez mial ochote to zapraszam. sam lecisz czy już jakaś grupa leci ? Ja gdzies o 17 lece na Zlobnice kolo Kleszczowa posmigac po winklach. Tempo srednio szybkie. Jakby ktos tez mial ochote to zapraszam. skąd startujesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Poki co to sam... Ruszam z Balut i lece przez Pabianice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jakbym się zdecydował to gdzie ustawka i o której ? jak się wyrobię to może ustawka na małym orlenie na wojska Polskiego. Pisałeś start 17- sta ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Skad bedziesz lecial jak cos? Mozemy sie ustawic na stacji przy Politechniki co jest zaraz przed rondem Lotnikow. Start 17.10 mysle... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Możliwe, że my się wybierzemy ale to decyzja będzie podejmowana pewnie dziś wieczorem albo jutro rano Mi pasuje niedziela albo sobota od 15h Czekam na info nie ma dlamnie znaczenia kierunek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi