Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miejscówka jest dobra, pewnie w tygodniu większy luz. Jak dojechałem pod dom to zaczęło lać. Idealnie wyliczyliśmy ten powrót :smile:.

Na Młyn się jeszcze skoczy, sezon się nie kończy ;)

Chcieliśmy z Waderem zrekąpesować że byliśmy autem :-) mam nadzieje że nie było źle :smile:)

Opublikowano

Nie było źle, prędkość przelotową utrzymaliśmy nawet niezłą. Myślałem że będziemy wolniej jechać, ale punciak nawet z 5 osobami dawał radę :smile: Niestety musiałem wracać bo obiecałem dziewczynie wypad do kina, a okazało się że ostatni seans jest po 17. Może niedługo ją poznacie, chwilowo nie może za bardzo jeździć na plecaku.

Opublikowano

Powiem Wam że wyjechaliście w pore, siedzieliśmy jeszcze 2-3 godzinki ale na trasie za Tuszynem tak przylało że co drugi samochód stawał na poboczu a ludzie jeździli na awaryjnych. Myślałem że zostaniecie dłużej to skoczylibyśmy po maszyny i ruszyli na Młyn:-) miło było Was poznać.

P.S. tak szczerze jak miejscówka? Szału niema ale blisko i w miare czysto

LwG

Wyjechaliśmy niemal na styk. XD Zdążyłem wprowadzić moto pod dach i lunęło tak, że miałem małą powódź na podwórzu. Was też miło było poznać a i pojeździć mam nadzieję jeszcze zdążymy. :smile:

A miejscówka jest fajna a tam gdzie byliśmy nawet tego luda tak wiele nie było. 

LwG  :riding:

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś wpada na Giżycko? Zlot odbywa się 24-27 lipca czyli czwartek - niedziela. Zapraszam wszystkich. Jeśli będzie ktoś chętny ustalimy punkt zborny. Karkówka i kiełba w punkcie zbornym ;)

Edytowane przez Jigsaw (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Czy ktoś wpada na Giżycko? Zlot odbywa się 24-27 lipca czyli czwartek - niedziela. Zapraszam wszystkich. Jeśli będzie ktoś chętny ustalimy punkt zborny. Karkówka i kiełba w punkcie zbornym ;)

No nie wiem a jak się spotkamy Ty Nas poczęstujesz jakimś napojem, uśniemy i obudzimy się przykuci do wanny w jakimś pokoju?:biggrin:

taki żarcik:-)

Opublikowano

Przecież wszyscy wiedzą że przykuwa sie do kaloryfera

Opublikowano

ktos,gdzies dzisiaj kolo 21ej?

Opublikowano

Ma ktoś czas i ochotę pośmigać wiczorkiem?:smile:

Opublikowano

Dziś siatkówka plażowa o 18:00 a później możliwe, że będziemy latać :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Kurde na siatke nie wiem czy dam rade, a do pozniejszego latania CHCIALBYM SIE DOLACZYC!! MOZNA?

Opublikowano

Siatkoweczka na Jana to moze podjedziemy wader?

Opublikowano

Jak tylko bede mial czas to z checia podjade.

Opublikowano

Nie widzę problemu, podjeżdżajcie panowie! Siatka o 18:00, Stawy Jana, boisko piaskowe do plażówki niedaleko tych do tenisa ziemnego. Na pewno nas zobaczycie. Zapraszam :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się dzisiaj na nocny terror?

Honda

Opublikowano

Witam.

Czy jest ktoś chętny na małą wycieczkę??

Opublikowano

o ktorej i gdzie = D

Opublikowano

Ja planuje zrobić jakąś traskę 200-300 km z międzylądowaniem nad jakąś wodą co by się ochłodzić :smile:

Opublikowano

Może być o 12 na stacji benzynowej  w Konstantynowie 

Opublikowano

pomyślimy na miejscu ale pewnie gdzieś nad wodę  :smile:

Opublikowano

Ktos z was na della dzis leci

Opublikowano

Start godz 17 pod kfc na jana pawla kolo reala

Opublikowano

A co ciekawego dzieje sie na tym dellu wlasciwie? :>