3voQ Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 eee na chojnach nie padało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Trudno nadążyć za tą pogodą ostatnio w naszym pięknym mieście - w każdej części Łodzi inaczej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Właśnie zrobiliśmy w 3 moto ok 170 km i nas nie zmoczyło. Co prawda trochę mokra droga była miejscami ale my suchutcy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Łowicz nie wyszedł ale byliśmy w bunkrze PS napiszcie mi swojego maila na pw jak chcecie zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 czy ktoś uskutecznia latanko dziś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ponoć jest jakiś zlot w Ślesinie ktoś się wybiera ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ktoś jutro jakąś przedpołudniową trasę ma ochotę zrobić ? Trasa do ustalania ale byle na obiad zdążyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak coś to na jutro się piszę obojętnie dokąd byle by polatać w miłym towarzystwie. Czas to tak aby wyrobić się na finał MŚ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ktos cos dzisiaj ? jakiś spacerek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 O 12 ruszamy z Orlenu na ul. Partyzanckiej w Pabianiacach na http://wiadomosci.onet.pl/lodz/pokazy-smiglowcow-i-historycznych-samolotow-na-fly-fest/f0kp6 jeśli ktoś chciał by dołaczyć, a wie że do 12 mało czasu kontaktować się na tel. ,który jest w profilu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 kurde fajna opcja, szkoda że tak późno info poszło, może ktoś by chciał na 2 ture lecieć koło 13-13:30 ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ktoś chętny na małe latanko wieczorem po mundialu?? Potrzebuje trochę hałasu zrobić, niemiłemu panu który nienawidzi motocykli i zarysował mi plastik + Oczywiście przejazdzka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzięki za liczną grupkę ;3 Nie myślałem że tyle osób zadzwoni Na prawdę jestem wam wdzięczny! Lewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ktos cos dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) wpadłem na pomysł żeby zebrać motorki i zorganizować spot motocykli marki suzuki bandit, gs 500 ktoś chętny to się podpisywać spot zrobilibyśmy np koło hali sportowej pod samolotem widmo w dowolny dzień do ustalenia oczywiście i potem jakiś przejazd przez miasto np lublinek .. jak coś pisać info na pw Edytowane 16 Lipca 2014 przez Mechanik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja z checia tylko najpierw musi mi ktos powiedziec "gdzie" dokladnie (ulica itd) spotkanie bo w Lodzia zwiazana jestem raptem od miesiaca wiec nie znam na razie miasta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzlew89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ktos gdzies dzis na moto?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tserwicki Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) ja, ale chyba za późno się odzywam Edytowane 16 Lipca 2014 przez tserwicki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Może ma ktoś jakieś stare niepotrzebne moto??? Wtachamy na postument i będziemy spotykać się "Pod Motocyklem" :biggrin: Tylko musi być "bez cech bojowych"... Edytowane 16 Lipca 2014 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinG Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Cos dziś było po widziałem watache na dąbrowskiego ok 22.30. Szkoda ze nic nie wiedziałem. 0 Cytuj Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam czy jest ktos chetny na przelot w ta sobote 19 do leszczynka na odyseje historyczna zbiorka o godz 11 na parkingu przy castoramie na wylotuwce do zgierza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 o 11:00 dopiero jade po nowy aku :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Czy ktoś jutro w porze popołudniowej/wieczorowej gdzieś się wybiera ?. Chętnie bym się podłączył, bo prognoza pogody aż zachęca do latania . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dzisiaj jestesmy w leszczynku kolo kutna Przyjezdzajcie czekamy a pozniej na obstawke lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Walimy jutro z Waderm na Czarnocin leci ktoś?;-))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi