pistolero85 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 11 w andrespoolu trochę za wcześnie. .pierwsza opcja była dla mnie lepsza... A może ktoś później chce polatać ... 13-14 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 nikt więcej nie leci na tą Spałe z nami 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 11 w andrespoolu trochę za wcześnie. .pierwsza opcja była dla mnie lepsza... A może ktoś później chce polatać ... 13-14 ?? możesz po mnie na 15 do Skierniewic przyjechać bo tak kończę pracę i może być mała rundka po okolicy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) nikt więcej nie leci na tą Spałe z nami dołączam, będę na stacji w Andrespolu o 11. może pójdziemy na spacerek do http://www.bunkierkonewka.eu/ (wstęp 8zł) tak na szybko: Edytowane 30 Marca 2014 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 witam mogę się przyłączyć i jaki kierunek i jaka godz. spotkania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Rudy: "Słuchajcie mała zmiana godziny na tą Spałę w Aleksie zbiórka o godz 10.00 a w Andrespolu to myślę że tak na 11.15 max jak co to my poczekamy lub wy". i może bunkier w konewce 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 to jak co to w ANDRESPOLU tak będę kolo 11 na stacji paliw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Poczekajcie do 11.20....to dotrę do Andrespol a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cholernie chciał bym się z Wami przelecieć do Spały. Umówiłem się na 13 na latanie z moimi, więc już nie będę odkręcał. Jak mnie zrobią w konia i stwierdzą, że jednak nie jadą to się kwur***. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ja też do skierniewic lece, bede tam od 13 do 15/16 Możemy się tam gdzieś styknąć. 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ja też do skierniewic lece, bede tam od 13 do 15/16 Możemy się tam gdzieś styknąć. mój tel masz na privku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 A jutro planuje ktoś polatać ? bo mam wolny dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 dzięki spalskiej ekipie za wycieczkę bxło zajefajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 ktoś coś planuje jutro? spotkanie tak koło 11 pod samolotem ?! 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No może Achmed..czemu nie jutro 11 fajny czas ja jestem za 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) może spotkanie o 11 pod samolotem, poczekamy 15-30 min i jak się ekipa zbierze jakaś traska..... bo patrząc za okno aż żal.....nie wyjechać.... a co powiecie na taka traske https://goo.gl/maps/SrM88 Edytowane 29 Marca 2014 przez achmed (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Faktycznie fajnie było dzięki za latanko choć na powrocie napotkaliśmy wypadek na aleksandrowskiej motocyklista kontra puszka . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 może spotkanie o 11 pod samolotem, poczekamy 15-30 min i jak się ekipa zbierze jakaś traska..... bo patrząc za okno aż żal.....nie wyjechać.... a co powiecie na taka traske https://goo.gl/maps/SrM88 Fajna trasa, a ja do 12:00 w szkole w Warszawie :-( 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Faktycznie fajnie było dzięki za latanko nawet nie pomachałeś na dowidzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 nawet nie pomachałeś na dowidzenia mi pomachał Pochwal się Chylon fotą z gofrem 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Pochwal się Chylon fotą z gofrem chwalił się już na fejsie i zaj...cie wyszedł ze zmarszczonym czołem pochłaniają goferka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 może spotkanie o 11 pod samolotem, poczekamy 15-30 min i jak się ekipa zbierze jakaś traska..... bo patrząc za okno aż żal.....nie wyjechać.... a co powiecie na taka traske https://goo.gl/maps/SrM88 Traska może być. A może wypad nad jakieś jeziorko w okolice Gostynina ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 chwalił się już na fejsie i zaj...cie wyszedł ze zmarszczonym czołem pochłaniają goferka Łukasz sorki jakoś tak wyszło 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Łukasz sorki jakoś tak wyszło spoko w oko oby jak najczęściej takie spontanki były ! ale chyba musimy troszkę dłuższe traski robić bo ciągle tylko jem Jutro niestety ja nie latam ale może jak mi się uda to w czwartek wpadne jak będzie pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dzięki za wycieczkę do Spały oraz ekipie z którą przesiedziałem prawie 4h na dellu Do następnego ! P.S. W karczmie przed Kruszowem faktycznie bardzo dobrze i niedrogo karmią motocyklistów 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi