Roberto-pol72 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Napisano wczoraj, 22:03 Fakt tak było przyznaje sorry wielkie dopiero jak Greg mnie zagadał to sobie uzmysłowiłam ale skoro my takie Gapy Wy też mogliście zagadać i przywitać się z nami ale czasem mam takie wrażenie -może mylne że uważacie się za lepszych mądrzejszych etc Roberto-pol72, dnia 23 Marz 2014 - 20:58, napisał: Przyjechaliście na Jeziorsko to zamiast powiedzieć do wolnobieżnych cześć czy dzień dobry albo przynajmniej pocałuj mnie ...... a tu zero przywitania udali że nie znają A i jeszcze jedno nikt nie udawał skoro o tym piszesz to chyba Ty poznałeś ale udawałeś że nie znasz Na pewno mylne ,no może czasami mamy racje ale to co innego 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 udali że nie znają Ja nie udawałem,po prostu nie znałem nikogo,dlatego zaległe cześć, dzień dobry 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja tam do każdego podbijam z grabą czy żółwiem na postoju czy światłach, znam czy nie znam. No chyba, że ekipa ze 100 osób to leci ogóle siema. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na pewno mylne ,no może czasami mamy racje ale to co innego Jeżeli chodzi o racje to słyszałam że masz pakiet na to wykupiony spoko zapodaj namiary też takowy sobie zafunduję!!! mnie Mama uczyła żebym była ostrożna z nieznajomymi jeżeli chodzi o ostatnie formę wypowiedzi pocałuj mnie ..........na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Gonia dzięki za zdjątka.Nie było w domu . Edytowane 25 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gonia dzięki za zdjątka.Nie było . Zdjęcia są wstawione na forum poszukaj dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Zdjęcia są wstawione na forum poszukaj dobrze Oglądałem zaraz po wstawieniu dlatego dzięki . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 w weekend ktoś gdzieś coś ? PISAĆ JAK COŚ DO MNIE PW lub kom 511704315 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jak ktoś chętny na mały wypadzik do Spały to jutro lecimy kto ma bliżej to w Aleksie zbiórka na 12.00 na Orlenie potem możemy po drodze zgarnąć kogoś może w Andrespolu na stacji paliw po lewej stronie na wylocie jak ktoś chętny pisać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Ja bardzo chętnie A że mieszkam w Wiśniowej Górze to będę czekał na stacji w Andrespolu. O której mniej więcej? Edytowane 28 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Słuchajcie mała zmiana godziny na tą Spałę w Aleksie zbiórka o godz 10.00 a w Andrespolu to myślę że tak na 11.15 max jak co to my poczekamy lub wy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Można prosić namiary na stację w Andrespolu ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Stacja jest na wprost Zajazdu Hades mijasz światła w Andrespolu ze 300 m prosto (3 sekundy jazdy) po lewo masz stacje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Lata ktoś dziś po 17 ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) A jakiś konkretny cel na dzisiaj, czy tylko tak pośmigać?Ja chętnie pobrykam na maszynce gdzieś dalej, bo po mieście to męczarnia będzie przez roboty drogowe, przez to że jest piątek i jeszcze Ci na rowerach :S Można prosić namiary na stację w Andrespolu ? Proszę -> https://maps.google.com/maps?q=51.722735,19.644444&hl=pl&ll=51.722788,19.644231&spn=0.002781,0.008256&num=1&t=h&z=18&iwloc=A Edytowane 28 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ktoś się kręci po mieście za jakieś 40 min wskakuje na maszynu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ja też zaraz wyjeżdżam, spotykamy się gdzieś? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 witam gdzie latacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ja odpadam 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Lecę na Della będę okolo18.40 więc jak coś tam się spotkamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 oki 18:40 dell jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 To ja też już jadę. Do zobaczyska 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Słuchajcie mała zmiana godziny na tą Spałę w Aleksie zbiórka o godz 10.00 a w Andrespolu to myślę że tak na 11.15 max jak co to my poczekamy lub wy A mi żal dupe będzie ściskał ... cały weekend w pracy mimo to, udanego wyjazdu 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Polatane co prawda krótko bo się bida zaświeciła ale KFC zostało sterroryzowane przez ekipę i wydechy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Słuchajcie mała zmiana godziny na tą Spałę w Aleksie zbiórka o godz 10.00 a w Andrespolu to myślę że tak na 11.15 max jak co to my poczekamy lub wy Ja się chętnie z Wami wybiorę do Spały . Także o 9:59 jestem na Orlenie, jak mnie budzik dobudzi . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi