boroś Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Mają rozmach sku***syny, to już pouczeń nie dają? Edytowane 21 Marca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Woot!? Coś więcej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Trzeba jak najszybciej zapomnieć o tym dniu i wierzyć, że jutro będzie lepszy Również wielkie dzięki! 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 polatane dzisiaj aczkolwiek mega pojebany dzień, począwszy od szlifa poprzez potrąconego psa skończywszy na mandacie za 500 pln ale i tak było milo, dzinx chlopy. a ostrzegali przed Insignią 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) a ostrzegali przed Insignią Cwaniaki byli chyba w Vectrze (nikt się nie przyjrzał dokładniej), w kombi Edytowane 21 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 mówi się trudno i żyje sie dalej, cieszę się tylko że nie trafiło na mnie bo przy obecnym stanie 19 punktów to by się to spotkanie słabo skończyło 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Heja jakbyście nie mieli się gdzie karnąć w piątek czy sobotę to zapraszamy do zgierza - restauracja fast & professional zaraz za mc donaldem (dawne fso) - wieczorkiem muza klubowa i można coś zjeść - nieźle zjeść. Taka alternatywa dla Kruszowa - parking na oko to ze 100 maszyn wejdzie. Ja skromnie uziemiony za dj-ką zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nie wiem jak Wy, ale ja po dzisiejszym spacerku do Ujazdu, właśnie kończę ten dzień drugim (na razie) Starovarem ps. ma ktoś foty koleżanki, która zbierała do puchy w Ujeździe ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dlatego nie było co kusić losu dalej i wszyscy się rozjechali spokojnie do domku po 21 a pogoda pozwalała na dalsze latanko.Ważne że wszyscy zdrowi szczególnie Konrad-Michał moto się naprawi mandat zapłaci i życie toczy się dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) powiedz to jeszcze psu, którego Aidekk przycelował (czy raczej piesek Aidkk'a) z dwojga, jednak piesek gorzej na tym wyszedł.. na swoją w sumie prośbę (ach te psy biegające luzem po nocach...) Edytowane 21 Marca 2014 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dobrze że ten dzień tylko tak się skończył. Ciężki klimat. 21.03. zakaz wyjazdu 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Aidekk trza było brać reszte sierścia na siodło wiesz ile to mięcha szczególnie jak mówiłeś że był wielkości zippa, przez 3 miechy byśmy na gulasz do ciebie zamiast na Kruszów jeździli 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Gdzie można psa upolować w Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 oj chłopaki chłopaki normalnie fantazja ułańska 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A może jutro wycieczka na ten taras widokowy w Bełchatowie, jak ma być tak ładnie? Jeszcze tam nie byłem i chciałbym pojechać z kimś to zna drogę 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Gdzie można psa upolować w Łodzi? większość chyba upolowali Chinole na coś w stylu "ptok w cieście" itd to o której i gdzie jutro ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 jaka trasa jedziecie? aleksandrów - poddębice- jeziorsko mółbys sie dołączyc w poddebicach jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 aleksandrów - poddębice- jeziorsko mółbys sie dołączyc w poddebicach jak coś GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ALEKSANDROWIE ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 polatane dzisiaj aczkolwiek mega pojebany dzień, począwszy od szlifa poprzez potrąconego psa skończywszy na mandacie za 500 pln ale i tak było milo, dzinx chlopy. Ty to masz słowiański rozmach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Hej żadna Laska nie dołączy ???? Będzie mi smutno zbiórka standardowo stacja Orlen Aleksandrów ul Konstantynowska przy drodze na Rąbień Konstantynów Pabianice po lewej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dlatego nie było co kusić losu dalej i wszyscy się rozjechali spokojnie do domku po 21 a pogoda pozwalała na dalsze latanko.Ważne że wszyscy zdrowi szczególnie Konrad-Michał moto się naprawi mandat zapłaci i życie toczy się dalej. Ja i tak jestem Wam dozgonnie wdzieczny za okazana pomoc. Dzieki Waszemu wsparciu ucierpi jedynie moj portfel Wisze Wam dzis kolejke w barze 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Konrad opisz trochę jak to się wszystko stało ... z toba wszystko ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Wymijalismy z Sobkiem auta stojace w korku w Andrespolu i z drugiej strony jechal TIR, ktory przepuscil Sobka, natomiast zblizajac sie do mnie, zjechal w moja strone (do srodka jezdni) wiec odruchowo poszla klama, kolo zblokowalo i jebs. Gdybym nie polozyl to bym wlecial prosto w tego TIRa... Ja mam tylko biodro obite a tak wszystko ok. Szkoda moto A no i oczywiscie Pan z TIRa nawet sie nie zatrzymal tylko uciekl... Edytowane 22 Marca 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 :/ f*ck. Najważniejsze, że Tobie nic sie nie stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 a z moto duże straty ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi