stanio Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Rowniez podziekowania za niedzielne latanko doborowe towarzystwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 jak przyjmiesz zaproszenie to będziesz miał Ładnych rzeczy się dowiaduje 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 dzieki za wspolne latanko 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 na objazd sie napalilem jak szczerbaty na suchary, a tylko przejechalem sie od ujazdu do spaly, mimo wszystko lepiej z kims jechac 50 razy. mam nadzieje ze nastepnym razem nie odwale takiej kaszany:-) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 aaaa to twoje było to zabójczo brzmiące moto super dźwięk 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ktoś po południu będzie smigal gdzieś ? Chętnie bym się dołączył 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Ja też bardzo chętnie bym gdzieś dziś polatał Mam tylko nadzieję, że kobita pozwoli Ok, zgodziła się Edytowane 12 Marca 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Taka piękna pogoda że szkoda kisić maszyny w garażach 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 To co Kochani, widzimy się dziś ok. 17 pod samolotem ??? 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z żalem oświadczam, że mamy dziś w Stowarzyszeniu spotkanie w sprawie buspasów i chcę tam być obecny. Ale na samą myśl o tym, że będziecie jeździć żal mi d*pę ściska... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Namów Suchego na inny termin spotkania, np. w weekend to polatamy A w weekend i tak pogoda do bani 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ehhhh nie lubię Was 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z żalem oświadczam, że mamy dziś w Stowarzyszeniu spotkanie w sprawie buspasów i chcę tam być obecny. Ale na samą myśl o tym, że będziecie jeździć żal mi d*pę ściska... korzyść taka że nie popuścisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) To co Kochani, widzimy się dziś ok. 17 pod samolotem ??? Ja się piszę Edytowane 12 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W takim razie kto może to niech podleci ok. 17 pod samolot na Politechniki Dalej coś się wymyśli Do zobaczyska 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 dzisiaj? możliwe ,że dam radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzisiaj, dzisiaj... ja będę! 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja już o 7.30 rano latałem, ale upału nie było. Popołudnie niestety zajęte 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z żalem oświadczam, że mamy dziś w Stowarzyszeniu spotkanie w sprawie buspasów i chcę tam być obecny. Ale na samą myśl o tym, że będziecie jeździć żal mi d*pę ściska... Najpierw praca później przyjemności walcz dzielnie trzymam z Tobą i dzisiaj też nie latam 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 !@#$%^&*( no i nie dałem rady... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Może ma ktoś jutro dzień wolny i chciałby polatać o trochę wcześniejszych godzinach ? 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Do 16.30 mogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ja mam cały dzień wolny tak więc godzina jest do dogadania, może ktoś jeszcze będzie chętny 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ja niestety jutro wyjeżdżam na weekend także z ciężkim sercem muszę odmówić 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Może ma ktoś jutro dzień wolny i chciałby polatać o trochę wcześniejszych godzinach ? ostatni dzień pogody i ostatni dzień wolnego więc jestem za Ja niestety jutro wyjeżdżam na weekend także z ciężkim sercem muszę odmówić nie zapomnij o rękawiczkach, czapce i szaliku bo zimę zapowiadają - ale mimo wszystko miłego weekendu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi