Emil89 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 To gdzie spotykamy sie w tomaszowie? Mi jest obojętne:) Najłatwiejsza lokalizacja to jest chyba Orlen tuż na wlocie do Tomaszowa (na wprost od łodzi), ale to już pozostawiam Wam gdzie Wam najlepiej pasuje. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Dann Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Ja bym byl o 13 na orlenie.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Ja nie jestem z Łodzi i nie chce mi się do Łodzi jechać jeśli o mnie chodzi możemy się umówić na Orlenie w Brzezinach albo na placyku w Ujeździe albo dołączę do Was na Orlenie w Tomaszowie Ja nie jestem z Łodzi i nie chce mi się do Łodzi jechać jeśli o mnie chodzi możemy się umówić na Orlenie w Brzezinach albo na placyku w Ujeździe albo dołączę do Was na Orlenie w Tomaszowie podsumowując 11.30 Orlen w Brzezinach 12.30 Orlen w Tomaszowie czas dla spóźnialskich też jest wliczony Edytowane 9 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 O ktorej Best.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bulba Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Oczywiscie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Frager Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 A ja równy tydzień temu sprzedałem moto... ; dd 250 4T mają dekompresator ? Mała pomoc jak odpalić 4T Swoją drogą pochwal się maszyna Który rok ? Jakieś zdjęcie 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Dominik honda Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 2003 no zdj dodam wieczorem. tez ogladalem ten filmik kilka razy ale kurde to cizko bardzo jest zrobic bo nawet jak ja stane calym ciezarem na kopajce to ona sie nie rusza 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 To trzeba znalezc odpowiedni moment, a nie stawać całym ciężarem. Techniką, a nie siłą bo sibie krzywdę zrobisz. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Frager Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 I podstawa to... buty crossowe Bez tego nie polecam odpalać żadnego sprzętu z kopa... ( wiem z własnego bolesnego doświadczenia... ) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Dominik honda Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 ok bede probowal. kiedys sie napewno naucze buty mam wiec jakos pojdzie 0 Cytuj
Bzyq Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 jestem wlasnie na zwirce kolo nowosolnej i nikogo nie ma... 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
Dominik honda Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 ja bede przed 15 a czym latasz kolego 0 Cytuj
Bzyq Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 dobra to zrobie sobie rundke po okolicy i wroce za godzinke. czarne suzuki dr 350. 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
Dominik honda Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 oki ja juz wychodze i jade do garazu ale jeszcze na stacje podskocze i jade do was 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 dzięki dzisiejszej ekipie za wspólne latanie zdjęcia u mnie na fb 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Nie mam Cię na fb... jak przyjmiesz zaproszenie to będziesz miał 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Emil89 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Również dzięki za wypadzik i mam nadzieje, że żadnych dodatkowych zdjęć nie będę miał :/ Thebestof możesz wysłać mi te wszystkie zdjęcia na maila (emiliol@o2.pl)? To ja odeśle Ci na twojego maila zdjęcia ode mnie 1 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
pistolero85 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Emil, przecież masz konto na FB, zobacz sobie P.S. Nokia 3310 nie ma aparatu, więc zdjęć nie masz... nie ściemniaj 1 Cytuj
Emil89 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Emil, przecież masz konto na FB, zobacz sobie P.S. Nokia 3310 nie ma aparatu, więc zdjęć nie masz... nie ściemniaj Z kolegi telefonu mam zdjęcia wole na mailu mieć zdjęcia 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Emil to pościągaj je sobie z fejsa 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
matttm1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Uważajcie bo za jakiś czas bedzie odcinkowy pomiar prędkości właśnie od kominów w Tomaszowie do Spały od kiedy dokładnie nie wiem 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 podawali gdzieś te odcinki, również w okolicy Złotej do Rawy też będzie pomiar 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Rekomendowane odpowiedzi