Sobek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 A na dellu pusto 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Konrad - Michał Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Trzeba było pisać 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Konrad - Michał Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Latacie jeszcze ? 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
quki Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 ja będę o 21:30 leciał z Widzewa na retkinie 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
LUBIANY Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 jak była by większa grupa ,mogę bestję ruszyć piszczcie 0 Cytuj
Sobek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Bedzie chwila i bedzie nas trzech. Dobijaj na mc donalds na widzew 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
quki Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 21:40 mógłbym być. jak coś ma się zmienić piszta 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Sobek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 My jeszcze z godzinke i zawijamy na chate. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
quki Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 to innym razem 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Sobek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 No i juz trzech;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
tomahouk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Panowie dzięki za latanko miło było 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 To wymiękam magister focha strzela odcinką kasy straszy 0 Cytuj
Sobek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Dzieki za latanko. Nam szron nie straszny;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Konrad - Michał Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Hahha szron jak szron Ja na myjni jeszcze byłem Edytowane 5 Marca 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
quki Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Ja wracałem po 22 ale nie zmarzłem - może przez wyposzczenie 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Thebestof78 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Proszę Państwa na niedzielę zapowiadają +10 i bezchmurne niebo 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
boroś Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Porzedniej niedzieli też tak zapowiadali tylko zera nie wyświetlało 0 Cytuj boroś LwG!
sovteq Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 To może jakieś latanko? Rzeczywiście, jak patrze na prognozy, to wszystkie są jednogłośne ma być ciepło i bezchmurnie. 1 Cytuj Honda
Thebestof78 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Ja jeżdżę na pewno 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 U mnie jak zawsze, dopóki bieda nie zawita będę jeździł 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Konrad - Michał Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Proszę Państwa na niedzielę zapowiadają +10 i bezchmurne niebo Namówiłaś mnie... 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
dilmah Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 witam jesli można polatać z wami to dajcie znac . Aidekk: A Czemu miałbyś nie móc? Jasne, że można! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi