Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaRRcin Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przyznam się że 1szy raz w życiu śmigałem 25 Grudnia więc jestem mega szczęśliwy z dzisiejszego śmiganka nad Jeziorsko razem z kumplem z kanzasu Ogólnie mega pogoda i oby się utrzymała jeszcze parę dni to może wyskoczę na jakieś latanie 7 Cytuj
tomahouk Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Moc jest z wami a 25 grudnia to najlepszy dzień na latanie 0 Cytuj
bulwa Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przyznam się że 1szy raz w życiu śmigałem 25 Grudnia więc jestem mega szczęśliwy z dzisiejszego śmiganka nad Jeziorsko razem z kumplem z kanzasu Ogólnie mega pogoda i oby się utrzymała jeszcze parę dni to może wyskoczę na jakieś latanie Czy to nie jarkowa cebra?? 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Czy to nie jarkowa cebra?? dokladnie Jarkowa 0 Cytuj
Ramona Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 największy czad by był jakby w Sylwestra jeszcze dało radę pośmigać!!! na pewno byłby to jeden z najfajniejszych Sylwestrów!!!!!! 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
Ramona Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 zobaczymy co przyniosą najbliższe dni 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”
Dann Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Piotr Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 kto dziś ma ochotę polatać? 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) o której latacie?ja może tak po obiadku przeczyścił bym komin Edytowane 27 Grudnia 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 ja najchętniej za ~2 godz - póki co zbieram się do kupy - później chcę skoczyć na myjnię i do chłopaków z Motorwings się umówić na małe co nie co. --- No i polatane, mało bo mało ale zawsze, dzięki @pafcio & @Agusiaczek81 za miłe towarzystwo ;-) 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 o której latacie?ja może tak po obiadku przeczyścił bym komin ja przeczyściłem ale gardło i zatankowałem do pełna 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 U mnie jeszcze wejdzie z pół zbiornika 1 Cytuj
mentos Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś coś dziś? Rozjeździł bym trochę moto, bo się zastoi Mamy czyste błękitne niebo i chyba ponad 10 stopni 0 Cytuj
Dann Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 ja sie kolo 13 karne na łodź 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak suzi wybudzi się ze snu zimowego to pewnie wezmę ją na spacerek około 15 0 Cytuj boroś LwG!
Sobek Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Jutro ma byc lipa zpogoda;(. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Znalazł się pesymista podobnie jak dzisiaj tylko pochmurno, wieczorem przelotne opady. Jestem dobrej myśli Pogoda jedno, a akumulator drugie mam nadzieję że obie opcje będą mi sprzyjać 0 Cytuj boroś LwG!
Dinozaur Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj było idealnie, tylko dopiero o 17 skończyłem walczyć z zaciskami... Jeśli jutro będize tak jak dziś to trzeba zrobić jakąś małą trasę 0 Cytuj
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Około 15-16 będę w okolicach karczmy, jak coś to możesz mnie łapać. Tel mam w profilu, oczywiście jak odpali 0 Cytuj boroś LwG!
Mario Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 No i pierwsze 50 km polatane A patrząc po ilości maszyn na mieście, sezon chyba można uznać za otwarty, nawet na Dellu ruch jak w lato Jeszcze parę stopni cieplej i będzie można trochę dłuższe wycieczki robić. możliwe że już za tydzień... patrząc na prognozy 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Mario Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli ktoś/coś w weekend to skrobać tu. <b> konkrety: maciupeńka traska tzn. Parapet/Dell/Kruszów lub wariacje na temat... termin: południe sobota lub niedziela prędkość: nie powodująca odmrożenia (4Liter) ale i nie przepisowa warunek: temp. powyżej 5 st i brak deszczu miejsce spotkania: do ustalenia <e> 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Kapsel Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Powiem ci że może się skuszę pojechać tylko jak będzie ciepło i wolałbym w niedziele . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi