Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyście lecieli na taras widokowy przez Wadlew to może bym się dołączył bo będę na wsi niedaleko. Tylko nie wiem czy się wyrobię bo mam do ścięcia trochę drzewek;/

Mysle ze bedziemy leciec przez Wadlew ale równie dobrze może okazac sie ze trasą na Katowice .Zobaczymy co zadecyduje większość i wtedy damy ci info na tel

Opublikowano

No cóż, ja to bym chętnie dziś pojeździł w okolicach 16-18 , ale czy chętni się znajdą? :unsure:

Opublikowano

Siemandero  :biggrin:

W związku z jutrzejszą mega pogodą podaje temacik 

Proponuję o godzinie 13:00 do 14:00 

zbiórka pod samolotem ( hala sportowa ) i wypadzik na tarasy i Kamiński 

Proszę o propozycję lub chętnych na latanie  :decayed:  :riding:

Do zobaczyszka  o 13

Opublikowano

Ma ktoś ochotę pojeździć tak ok. godziny 15? Zaznaczam, że jestem początkujący i docieram moto także jeżdżę bez szaleństw :P

Opublikowano

Do zobaczyszka  o 13

Gdybyście jechali przez P-ce to się podłącze:-)

Opublikowano

Jak cos bedzie wiadomo po 13 wiec dzwon nr mam w profilu

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za udany wypad widoczki super towarzystwo 1 liga mam nadzieje że pogoda jeszcze dopisze to zrobimy powtórkę Czekam na zdjęcia

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

dzwonilem na nr tomahauka o 13:18 ale widac juz byliscie w drodze, o 13:30 po samolotem juz nikogo nie zastalem, moze nastepnym razem sie zalapie ;)

Opublikowano (edytowane)

dzwonilem na nr tomahauka o 13:18 ale widac juz byliscie w drodze, o 13:30 po samolotem juz nikogo nie zastalem, moze nastepnym razem sie zalapie ;)

kurcze jak dzwonil fon stawalem odbieralem hm

Edytowane przez Suchy-wolk
cytat (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

kurcze jak dzwonil fon stawalem odbieralem hm

Potwierdzam Tomek odbieral telefon i dowodem tego jest Kuba który dojechal do nas z Łodzi aż na tarasy :-):-):-):-)

Dziękuję wszystkim za mega wypadzik i ostre winkle jeszcze troszkę i będzie kolano  :decayed:  :riding:

Edytowane przez Suchy-wolk
cytat (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Częstochowa, Szlak Orlich Gniazd fragment, Rezerwat Parkowe w Złotym Potoku. Start 11.00 najpóźniej.

Opublikowano

byłem w pracy i widziałem Was z okna pod Dellem..niestety nie było czasu na przyjemności -_-

Opublikowano

Polatane ale wicher konkretny szczególnie w okolicach Kansas i Widzewa .

Opublikowano

Ci policjanci chyba byli w szoku hahahaha wariacie

Opublikowano

Czy ktos ma zamiar dzis latać Moze jest cos ustalone jakies spotkanie ?

Opublikowano

Czy ktos ma zamiar dzis latać Moze jest cos ustalone jakies spotkanie ?

czy mnie oczy mylą  ?????????

mówiłeś że ojjjjjj nie dam rady hahahahahaha i co !!! :riding:  :riding: :riding:  

Opublikowano

Jezeli ktos ma ochote na delikatna przejazdzke to 18,30 po Mc Donalds na Widzewie rog Puszkina a Rokicinskiej

Opublikowano

Dziś o 18 jedziemy do Sylwi , 

18:00 McDonald Pabianicka / Aleja Jana Pawła ( Włókniarzy )

Opublikowano

ludzie od szewca + ja i może ktos komu nie chce sie napisać a przyjedzie :smile: 

Opublikowano

Ktoś dzisiaj gdzieś wieczorkiem się wybiera na jakieś latanie? Jak coś to dawać znać:biggrin:

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!