fixman Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 my dziś przelecieliśmy bez zatrzymania , a kwaśna liczyła na maseczke maseczki nie było ale kamyki na winklach jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki wszystkim za miło spędzony czas i fajne latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 my dziś przelecieliśmy bez zatrzymania , a kwaśna liczyła na maseczke maseczki mogą być następnym razem, jeśli dotrzemy wcześniej dziś w błotnym spa, możliwy był tylko masaż gorącymi kamieniami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dzięki w wczorajsze latanko . Trzeba przyznać że kamyczki były mało przyjemne . Oby więcej takiej pogody no i wypadów. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jakie kamyczki to chymba kozie bobki bo SUCHEMU pod opońną strzelały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jakie kamyczki to chymba kozie bobki bo SUCHEMU pod opońną strzelały Zostańmy przy winogronach tudzież innych owocach 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 gdzie wyście wczoraj jeździli? dobrze, że poszłam grabić liście przynajmniej mam czyste moto 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Nasze moto tez lśnia a latalismy traske z Della przez Pabianice, Gorke Pabianicka, Lutomiersk ,Wiochy rozne , Kazimierz ,Zgnile Blota ,Sanie, Aleksandrów ,Mcdonalds Włokniarzy , Dell ,Plac Wolnosci i do domku A co do lisci przydalby sie twoje grabki gdzie niegdzie Edytowane 24 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 nie lecieliscie przez Pabianice? minelismy jakas grupe w miejscu gdzie tory wychodza na srodek ulicy. Czarna kawa z plecakiem... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Byl kawalek Pabianic i dokladnie miejsce o ktorym piszesz trzeba bylo sie podpiac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Lecieliśmy kawałek, ale to chyba nie my... bo nie było plecaka z kawą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 ja jechalem na kawie z żoną z naprzeciwka wlasnie tu gdzie sie przez torowisko przejezdza. jechalismy od centrum w strone Rzgowa. 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kamaras, najprawdopodobniej nas minęliście, natomiast kawa była zielona (Lans) 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Kamaras jak latasz czasami pabianice-rzgow to będę Cie wypatrywal bo pracuje w Gospodarzu (często mój dziorek stoi przed firma) :-) Edytowane 24 Października 2013 przez Kochu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Mijałem was ciężarówką na wlocie do Aleksa już ciemno było i nie mogłem was rozpoznać ale wam zazdrościłem 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ktoś gdzieś dzisiaj lata wieczorkiem ok 18?? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Siemandero W związku z jutrzejszą mega pogodą podaje temacik Proponuję o godzinie 13:00 do 14:00 zbiórka pod samolotem ( hala sportowa ) i wypadzik na tarasy i Kamiński Proszę o propozycję lub chętnych na latanie Edytowane 25 Października 2013 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jakbyście lecieli na taras widokowy przez Wadlew to może bym się dołączył bo będę na wsi niedaleko. Tylko nie wiem czy się wyrobię bo mam do ścięcia trochę drzewek;/ 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jakbyście lecieli na taras widokowy przez Wadlew to może bym się dołączył bo będę na wsi niedaleko. Tylko nie wiem czy się wyrobię bo mam do ścięcia trochę drzewek;/ Jak coś to zadzwonię do ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 no spoko jak coś do dzwoń 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja lece napewno z plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam jestem chętny na latanie jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam jestem chętny na latanie jutro U fixmana info ale jak napisane zostalo o 13 pod samolotem czekamy jakies 30 minutek na chetnych i lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 melduje sie jutro 13 pod samolotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jutro deszcz dziś pogoda wiec o 13 lecimy na spot pod samolota :-) i traska by znów poczuć tą wolność powiew wiatru i mega atmosferę wspólnych lotów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi