fixman Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) tylko.. Dobre tyle niz nic ....... Edytowane 22 Października 2013 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jak wspominałem kiedys hala sportowa na ul. Politechniki duzy plac miejsca full Moja propozycja https://maps.google.pl/maps?q=51.778988,19.496784&num=1&t=h&z=20 Bar, pizzeria i boisko blisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 To może już lepiej pod Atlas Arena? Tam też jest bar w podziemiu, a miejsca max. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja jestem za halą sportową pod samolotem super miejscowka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 piszę się mam jutro czas jak coś. więc dawaj znaka Jestem ready po 16.30 także może jakaś zbiórka na Dellu (z tyłu) ok. 17.00 i mykniemy gdzieś w okoliczne wioski ? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 za halą sportową pod samolotem super miejscowka Jestem za i mam bliżej chociaż to akurat ma najmniejsze znaczenie im dalej tym więcej do przejechania 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 hala spoko z dala od bloków i miejsca dość,tylko właśnie jak kto z dojazdem ? ale ogólnie jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 suchy, to będziemy jeszcze w kontakcie ... co do miejsca spotkań najlepiej wybrać takie do którego jak najmniej będzie jechać się Piłsudskiego czyli coś albo na północy albo na południu miasta... Carrefour na rzgowskiej albo castorama na zgierska wlokniarzy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jeżeli miejscowka będzie w miare w centrum to każdy będzie miał w miare blisko 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jestem ready po 16.30 także może jakaś zbiórka na Dellu (z tyłu) ok. 17.00 i mykniemy gdzieś w okoliczne wioski ? Dobry pomysl. Mozna sie ustawic dzisiaj na Dellu okolo 17. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jestem ready po 16.30 także może jakaś zbiórka na Dellu (z tyłu) ok. 17.00 i mykniemy gdzieś w okoliczne wioski ? Ja też będę ok 17 na Dellu. Taka pogoda że trzeba się urwać z roboty trochę wcześniej: . 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jutro ma podobno padac ... takze trzeba kozystac z dzisiejszej pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 meteo się ogarnęło w kwestii dnia jutrzejszego już nie zapowiadają deszczu na popołudnie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jeżeli miejscowka będzie w miare w centrum to każdy będzie miał w miare blisko Głównie mi chodziło aby dojazd do tego miejsca był przez remontowaną ulicę. Dlatego sugeruję północ albo południe bo wtedy można tam dojechać śmigłego-strykowska albo wlókniarzy-jana pawła omijając najbarzdiej zakorkowane, najciaśniejsze centrum ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Głównie mi chodziło aby dojazd do tego miejsca był przez remontowaną ulicę. Ty sadysto! A tak serio, to co komu przeszkadza ten Dell na te kilka czwartkowych spotkań? Łatwa droga do wylotowych ulic, każdy zna dojazd i jest miejsce. Z parkingów centrum handlowego w 90% nas będą wyganiać, a na nowy sezon pomyślimy nad czymś i poddamy to głosowaniu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie ma opcji, żeby dogodzić wszystkim... Dobre rozwiązanie to albo Politechniki - samolot albo Profi - dobry wylot w każdą stronę... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja i Piterman planujemy podlecieć na Dell'a ale wyrobimy się dopiero tak na 17:40-18:00. Planujecie chwilę siedzieć czy od razu lecicie dalej ? 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Suchy Dell jest generalnie OK ale po głębszym zastanowieniu jeśli chodzi o miejsce stałych spotkań to uważam że miejsce dość gorące...... gdzie motocykle i inne pojazdy są często przeganiane przez naszą cudowną władzę więc czy chcemy się co chwila legitymować itd.. ???? Edytowane 23 Października 2013 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Idzie ktoś polatać? Ja wychodze za 15 min.jak coś to dzwoncie pod 608824832 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Masz jak wół rozmowę na poprzedniej stronie, że widzimy się na Dellu od 17 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jak ktoś chce cos dobrego wszamac to o 18 tortilla u Zdun`a http://goo.gl/maps/M7Uav 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Czy ktoś nie chciałby wybrać się jutro albo pojutrze pośmigać na torze Radom? Wyjazd koło 11 powrót 17-18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 dzięki za miłe latanie , a zwłaszcza za te błoto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Bloto bylo kozak od dzis zawsze tam się zatrzymuje hahahaha Edytowane 23 Października 2013 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 my dziś przelecieliśmy bez zatrzymania , a kwaśna liczyła na maseczke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi