żyszk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 bułgar tylko gdzie i jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 I właśnie padło to magiczne słowo: "gdzie".. Kurcze no, sam nie wiem gdzie by tu można było wyskoczyć.. Zależy też czy liczą się km czy raczej miejscówka.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 wszystko jedno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 To można by się zgrać i coś wymyśleć na miejscu.. Ja na razie muszę myknąć, może wyskoczym za jakąś godzinkę, 2?!.. Jak coś, nr mam podany w profilu, ok? Chyba że później masz inne plany Zyszk? Pzdr. A i przy okazji może nas się zbierze ciut więcej i ktoś będzie miał ten genialny pomysł, gdzie podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ktoś pisze się na wycieczkę Tomaszów mazowiecki -> zalew sulejowski/spała? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ktoś pisze się na wycieczkę Tomaszów mazowiecki -> zalew sulejowski/spała? no i jakiś konkret o której chcesz startować i skąd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) po 15 z osiedla lumumbowo startujemy z kumplem - jak będzie ktoś chętny to możemy poczekać trochę (w okolicach tomaszowa będę musiał na 20 min się oddzielić [ w sumie to nawet mniej ] - muszę wpaść na chwilę do domu ) Edytowane 8 Października 2013 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ja bym z checia polecial, ale niestety koncze tyrke o 16, wiec moze ktos by wyruszal o tej porze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) ja bym z checia polecial, ale niestety koncze tyrke o 16, wiec moze ktos by wyruszal o tej porze? godul, zawsze możesz do nas dołączyć - szybko jechać nie bedziemy (i tak wyruszymy chwilę po 15) Edytowane 8 Października 2013 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 po 15 z osiedla lumumbowo startujemy z kumplem - jak będzie ktoś chętny to możemy poczekać trochę (w okolicach tomaszowa będę musiał na 20 min się oddzielić [ w sumie to nawet mniej ] - muszę wpaść na chwilę do domu ) to jak poczekacie max 25 min to jade z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 to jak poczekacie max 25 min to jade z wami spoko, to może jeszcze godul nas złapie jak będziemy z łodzi wylatywać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nawet jak bedziecie jechac 40km/h to i tak Was nie dogoni ;P 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nawet jak bedziecie jechac 40km/h to i tak Was nie dogoni ;P no, ale gdybyś poleciał ze mną, to chyba nie byłoby kłopotu z dogonieniem - podczepiłbym się po prostu pod Twój Bulbobil i heja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nareperuje heble i będziemy smigac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wycieczka do LR czekamy tylko na potwierdzenie od meteo czyzby wycieczka przewidziana dla osób znających rozwinięcie tego skrótu? o kt godzinie wyjazd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Już wiem , piąta klepka w końcu mi zaskoczyła... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em412 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ktoś gdzieś jutro? Chętnie się dołączymy jeśli można:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Jutro Dłutów zakończenie.. Edytowane 12 Października 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Miałem jechać a tu d*pa 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukir1 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Czy jutro ktoś gdzieś lata popołudniu? z tego co wygląda ma być ładna pogoda ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No właściwie, to ja bym się przeleciał gdzieś, ale ... się okaże jutro, bo te prognozy pogody się ostatnio rzadko kiedy sprawdzają Kierunek? Może Spała? Tama w Smardzewicach? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) jak pogoda dopisze i ekipa przygarnie do spały mam po drodze , tylko mogę dopiero po objedzie w niedzielę Edytowane 19 Października 2013 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja chętnie , byleby wrócić jeszcze w dzień , jako że wieczorem trochę pizga ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 W sumie, to i ja po obiadku chętnie bym gdzieś wyruszył . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja też chętnie przegonie suzi, ale tak jak żarek chcialbym wrócić za widoku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi