Sebol Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 super filmik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 super wypadzik już żałuje że nie chciało mi się ruszyć z domu.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Tia te mcki nie dają mi spac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Filmik extra Fajnie to zmontowałeś Jaquzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Zazdroszcze wypadu. Niestety musialem chcociaz jedną niedzielę spędzić w domu 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Super wypad no i filmik. No niestety ja dopiero wyjechałem na miasto o 20:(. Mam nadzieje że następnym razem uda mi się dołączyć. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jaquzie, nie mówiłeś, że dzisiaj premiera filmiku, bo ubrałbym się do pracy w kask... może by ktoś poznał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Jednak pieniadze leza na ulicy i to niekoniecznie w USA a filmik super szkoda ze mnie nie bylo ale obowiazki wzywały Edytowane 7 Października 2013 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 filmik bomba :) rewelacyjnie zmontowany :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ktoś chętny na jakąś wycieczkę na jakieś 500km w obie z przelotową ok120 140km/h w tygodniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jaaaa ale od czwartku dopiero czasem dysponuję. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 W sam raz na czwartkowe spotkanie. Pogoda ma być piękna. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Aje to trzeba by wystartować przed. np o 16:00 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 no to czwartek teraz gdzie i o której start 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No, a trasa jakaś? proponuję tak max 400km żeby pod central zdążyć. I jak będziemy mieli trasę, to się spotkanie na wylocie ustali. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jakieś propozycje trasy żeby coś zobaczyć przy okazji czy tylko jazda dla jazdy,ktoś coś proponuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jak start o godz 16 to sie pisze wcześniej lipa praca jeba... a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 znajdzie się ktoś chętny na traskę do Płocka w środę ok.15? ma być ładna pogoda jak ktoś ma ochotę to pisać na PV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jak ładna pogoda to pamiętajcie że czwartek jest już z lekka "zaplanowany" 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) znajdzie się ktoś chętny na traskę do Płocka w środę ok.15? ma być ładna pogoda jak ktoś ma ochotę to pisać na PV k na Płock to można przez moją wioskę lecieć i ja mogę się podłączyć Edytowane 8 Października 2013 przez SWIREQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jak ładna pogoda to pamiętajcie że czwartek jest już z lekka "zaplanowany" jakie tajemnicze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Coś knują ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Wycieczka do LR czekamy tylko na potwierdzenie od meteo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No właśnie, ktoś, coś, gdzieś, dzisiaj?! W końcu pogoda aż się proosii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żarek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A co to jest LR ?? Od tego siedzenia w murach nie bardzo stykam..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi