boroś Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Pozdrawiam ekipe z dela miło było Was spotkać. Widze że nie tylko ja sezonu nie zakończyłem Edytowane 5 Października 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG!
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Widze że nie tylko ja sezonu nie zakończyłem Hehe Co ty,Przecież sprzedają kolcowane opony a tak na serio to dziś bardzo ciepło jest na latanie,chyba jesień mamy 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
cekal Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Jutro ok.12.00 spotykam się z @_Michał_ i @Dadza84 na ul.Pszczyńskiej 45 pod żółtym budynkiem w celu dokonania przejażdżki krajoznawczej. Jeśli ktoś ma ochotę, to proszę się zgłaszać. Prędkość bardzo turystyczna, a cel bliżej nieznany Na miejscu się pomyśli Skoro spotkanie jest po sąsiedzku na Stokach, to ja też postaram się podjechać Przy okazji obejrzę Czerwonego Mocarza 1 Cytuj
Scyzer Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Ech nie wyrobie się na 12 ale jak coś to będę dzwonił i was łapał 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Niestety do 15.30 w pracy i to w Skierniewicach ale jak ktoś miałby ochotę o tej porze w okolicach Skierek się znaleźć to ja chętnie dołączę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ech nie wyrobie się na 12 ale jak coś to będę dzwonił i was łapał Pisz jak coś, bo Michał i Daga nie wyrobią się jednak na 12, więc będziemy się łapać w okolicach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Dann Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ktos cos dzisiaj..? smardzewice ? tama.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Pitermen Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 witam, czy to spotkanie o 12.00 na pszczyńskiej aktualne ? jaki jest wogole plan czasowy latania ? pozd 0 Cytuj
esquina Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 no właśnie też bym dołączył, szczególnie że prędkość turystyczna 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 czy to spotkanie o 12.00 na pszczyńskiej aktualne ? Aktualne jak najbardziej Plan wstępny, aby po okolicy polatać i wrócić na 13-14 po dwa moto jeszcze. O 12.20 dołączy na Dellu @jaquzie, więc jak komuś bardziej tam po drodze, to wbijać w okolice krańcówki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
esquina Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Bajka. Widzimy się na dellu 0 Cytuj
Tomek954 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Jakbyscie wpadli ok13:30 na della to bym sie dolaczyl a jak nie to ruszam w traske 200-300km zapraszam chetnych 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Napiszcie w jakim kierunku ruszacie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Dzisiejszy spontan - rewelacja P.S. Jaquzie musimy częściej jeździć w Twoje rejony działkowe, to może znowu coś znajdziemy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Scyzer Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A coście znaleźli? Ja niestety wróciłem dopiero po 16 do domu także tylko wpadłem szybko na Dell`a czy coś się dzieje i do domu 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A coście znaleźli? Ja niestety wróciłem dopiero po 16 do domu także tylko wpadłem szybko na Dell`a czy coś się dzieje i do domu Znaleźliśmy saszetkę z dokumentami, kasą, telefonem, ale my tacy głupi.. i oddaliśmy wszystko właścicielowi bo też był motocyklistą, więc dostaliśmy kasę na 18 cheeseburgerów, 6 dużych zestawów frytek, 10 lodów i 4 małe napoje (wydane w McDonald's) Na Dellu też byliśmy, ale ok.18.30 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
cekal Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Rzeczywiście super wykorzystany dzień No i ten ekstra bonus od losu... Dzięki za towarzystwo i piszę się już na następny taki spontan 1 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Wypad super Pogoda dopisała, towarzycho również mega sympatyczne Aby nie było, że Suchy jest gołosłowny (odnośnie McD ), poniżej dowód BONUS extra Tylko ciekawe jak jutro będzie z wagą Edytowane 6 Października 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
tlfabianka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A gdzie lody, które zrobił nam Pan z "Mcd..." ? Wypad super, dzięki za odprowadzenie - jeszcze udało mi się zagrać meczyk w siatkę 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Dadza84 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Super dzięki piękne za wspólne latanko, wyrozumiałość , cierpliwość itp pierwsze grupowe koty za płoty świetnie spędzony czas oby więcej! pozdrówki :-) Edytowane 6 Października 2013 przez Dadza84 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Dzisiejszy spontan - rewelacja P.S. Jaquzie musimy częściej jeździć w Twoje rejony działkowe, to może znowu coś znajdziemy jak myślicie - po co tyle telefonów wykonałem zanim tam pojechaliśmy ? to tak specjalnie było ustawione, w ramach atrakcji i reklamy okolic i moich rejonów działkowych a na poważnie, dobrze, że to motocyklista był, bo jakby nie był, nie przejedlibyśmy wszystkich $$$ które były w szaszetce a o formę trzeba dbać ps. nice photos. ps2. macie ochrzan, że mało ciastek na działce zjedliście Edytowane 6 Października 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ps2. macie ochrzan, że mało ciastek na działce zjedliście Myślałem, że właśnie za dużo... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
tlfabianka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ps2. macie ochrzan, że mało ciastek na działce zjedliście Myślałem, że właśnie za dużo... To wyślij kilka mailem żeby się na działeczce nie zeschły 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) next time się poprawcie motocykliści, a nie dali rady waflom here you go: z pozdrowieniami dla sponsora (patrz film --> 3:10) żarcia w McDonald'zie Edytowane 7 Października 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi