koperta4512 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Na ZX6r mówisz motorynka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Któregoś dnia wpadł do mnie kumpel i krzyczy od progu "Pokaż tą motorynke" i tak zostało A planuje ktoś uczestniczyć w dorocznych "Dniach Rzgowa"? Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A kiedy te dni rzgowa? I tak jak w tamtym roku na boisku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tradycyjnie ostatni weekend sierpnia który w tym roku wypada 31.08-01.09 (sobota-niedziela). W ubiegłym roku Dni Rzgowa pierwszy raz odbyły się w "Parku" przed gminą. Osobiście i nie tylko mi bardziej podobało się kiedy odbywały się na boisku. Nie napalam się na specjalne atrakcje ale przejade się, spotka się kilka znajomych twarzy, powspomina się stare czasy i można ruszyć w droge :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Masz rację... atmosfera ze stadionu nie do powtórzenia... w parku to już nie to samo... :/ Szkoda, że Mielczarek poszedł na komercję chcąc pochwalić się chyba nowymi alejkami... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 dzis kolo 15 zbieramy sie grupka na małe latanie..cel dp uzg..preferowany cel trasy dłutów zawody , smardzewice tama ....ktos chętny wpadac na della na tyły lub tel do mnie w profilu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jakiś Płock Włocławek, jeziorko po drodze? tak koło 12-13? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Czekajcie na mnie chwile w Dłutowie jak skończę moją zmianę w sztafecie jadę z wami ps: po 15 to już będzie końcówka zawodów, start koło 13 30 niebieska sv s gdzieś między wozami strażackimi 787446384 Edytowane 8 Września 2013 przez zyszk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pShreku Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 po 16 i ja bym , a teraz na piknik z dzieckiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 13.30 mac na włókniarzy jak ktoś chętny wpadać na latanko 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 to milego latanka wieczorem parapet?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Bulwa, a Ty co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Bulwa nie ma czasu na latanie spalinami tylko ekologia 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Bulwa nie ma czasu na latanie spalinami tylko ekologia czasami tak bywa ale wieczorkiem podjade Edytowane 8 Września 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ktoś chętny na wypad do sulejowa na naleśniki ? za jakieś 30 min ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Rolku za późno odczytałam nie mieliśmy pomysłu gdzie polatać w końcu krótka przejażdżka do Strykowa i tak 3 sytuacje żeby zginąć Edytowane 8 Września 2013 przez gonia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 czasami tak bywa ale wieczorkiem podjade Zdrajca 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Ktoś sie pisze jutro na bełchatów start o 17 z centralu jak tylko pogoda pozwoli Edytowane 13 Września 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 dlaczego tak późno sie pytam gdy pizga jak Kieleckiem? nie jeździłeś wczoraj wieczorem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) ojj wczoraj było piździawkowo, godzine się rozmrażałem Pozdrówki dla całej wczorajszej ekipy z wypadu na Jerzów Edytowane 13 Września 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 na Jerzów Jeżów 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 dlaczego tak późno sie pytam gdy pizga jak Kieleckiem? nie jeździłeś wczoraj wieczorem? nie ma tragedi ale wczesniej moge sie nie wyrobic najwczesniej na 15 pod centralem jak cos to pisac na priv albo kom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jeżów PFFFFFFFFF !!!! 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ktoś lata dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 16 central... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi