żółwik Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 domin dzięki za miłą obsługę lody pycha potwierdzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dzieki wszystkim za przybycie i reklamę nic tak nie przyciąga wzroku jak fajne motorki 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) lody były pyszne kumpel "PRAWIE" sobie żonę znalazł polecam ten lokal i dziękujemy z miłą obsługę Edytowane 22 Lipca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Stestujemy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Dziś ktoś coś po 17-18 majstruje ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja moze cos posmigam 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest pomysł na wypad do Gdańska na ten ostatni weekend miesiąca, pełen spontan bez rezerwacji noclegów. Wyjazd w piątek rano około godziny 7 powrót najpóźniej w niedziele o 18 (data powrotu do negocjacji ). Jeśli są chętni to proszę o kontakt tel. 508084665 (gdybym nie odebrał prosze pisać sms a oddzwonie).Pozdrawiam i LwG !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jest pomysł na wypad do Gdańska na ten ostatni weekend miesiąca, pełen spontan bez rezerwacji noclegów. Wyjazd w piątek rano około godziny 7 powrót najpóźniej w niedziele o 18 (data powrotu do negocjacji ). Jeśli są chętni to proszę o kontakt tel. 508084665 (gdybym nie odebrał prosze pisać sms a oddzwonie). Pozdrawiam i LwG !!! Pojutrze rozpoczyna się ostatni weekend miesiąca ?! czy chodzi Ci o wyjazd 26-07 o 7 rano ?? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Tak dokładnie tak chodzi o jutro jeśli było by więcej chętnych na wyjazd w sobote i powrót w niedziele to sprawa jest otwarta Edytowane 25 Lipca 2013 przez Zdunek22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ja w sb moge leciec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jutro (sobota) ok. 9.00 jedziemy nad wodę (tam gdzie Rydwan, tylko trochę wcześniej). Trasa ok 50 km, na miejscu z 3-4 h i powrót, może z jedzeniem po drodze. Jeśli ktoś chętny, priv. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 jak ktos chce leciec nad wode to o 10tej w Konstantynowie nad stawem wyjezdzamy do Belchatowa nad malownicza Wawrzkowiznę. Przy okazji pewnie podjedziemy na taras widokowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Poniżej plan trasy http://tinyurl.com/moto-okret Start : 01-08 (CZWARTEK) godz : 17:00 ul Parking przed GEANT Włókniarzy Powrót około 19-20 na zlot pod central. Edytowane 31 Lipca 2013 przez JaRoD (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 A co tam jest ciekawego na miejscu? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 A co tam jest ciekawego na miejscu? To spacer jest .... wiec jedziemy zobaczyć jeziorka ... żwirownie .... wyczyścić szybki i nawrot na zlot. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jeśli nic nie przeszkodzi to mogę się z wami wybrać na wycieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Przejechałbym się ale do 16 pracuję. Chyba że moglibyście jechać przez Zgierz, to dołączyłbym się po drodze. Może pojechałaby też koleżanka na swoim moto.... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Przejechałbym się ale do 16 pracuję. Chyba że moglibyście jechać przez Zgierz, to dołączyłbym się po drodze. Może pojechałaby też koleżanka na swoim moto.... TO spotkajmy sie w Sosnowcu pod strykowem. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 TO spotkajmy sie w Sosnowcu pod strykowem. Ale w którym miejscu konkretnie? A nie lepiej w Strykowie na parkingu przy zalewie? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to o której ten parking nad zalewem? może tam uda mi się zdążyć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No policzcie czas dojazdu od 17:15 z Włokniarzy Nie wiem o ktorej Zgierz wystartuje A nie lepiej w Strykowie na parkingu przy zalewie? O.K. O której możesz tam być ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) No policzcie czas dojazdu od 17:15 z Włokniarzy Nie wiem o ktorej Zgierz wystartuje O.K. O której możesz tam być ? Ja/my najwcześniej o 17.30 ale 17.45 byłaby bardziej odpowiednia. Jak wyjedziecie o 17.15 to chyba będzie ok. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Topaz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja/my najwcześniej o 17.30 ale 17.45 byłaby bardziej odpowiednia. Jak wyjedziecie o 17.15 to chyba będzie ok. Postarajcie sie jak najwcześniej 17:30- maks.17:45 Cobyśmy za późno na zlot nie trafili. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Postarajcie sie jak najwcześniej 17:30- maks.17:45 Cobyśmy za późno na zlot nie trafili. No spoko. Jak nie przyjedziemy do 17,45 to jedźcie, będziem was gonić.... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ogolnie dzwonic na numer 601 826 837 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi