Martini Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) a my o 13tej robimy traskę do Bełchatowa na taras widokowy a później Wawrzkowiznę żeby trochę obmyć się z potu. Jak ktoś chętny o 13tej ustawka w Galerii Retkińskiej. Prędkość kolo 100ki, na lajcie. My tzn. kto jeszcze leci? Można się podłączyć w razie czego? Edytowane 22 Czerwca 2013 przez Martini (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 plan musi'ego mi się podoba, byle nie lało, bo nie trzeba będzie jechać nad jeziorko popływać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Racja już się błyska i grzmi ;/ to chyba u was na lodzi w bo w kanzasie ladnie przeszło bokiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No u mnie na Dąbrowie to się tylko grzmiało i parę kropel spadło, lecz dało by się przejechać pomiędzy nimi, a na parapecie i w Koluszkach to ponoć ładnie popadało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nosi mnie Tak mi szczelilo do glowy, aby dzisiaj skoczyc tutajhttp://goo.gl/maps/5yZYAPo zwiedzeniu owego cudu arhitektury i skromnosci podjechac na papieroska na Lazurowe Wybrzezehttp://goo.gl/maps/MwRLPPotem lody w Uniejowie i zakonczenie wycieczki (oficjalne) w Aleksandrowiehttp://goo.gl/maps/7UFGOMy wieczorkiem i tak skonczymy na Dellu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Koluszkach to ponoć ładnie popadało Ładnie to mało powiedziane.. cały mokry od a do z Cos ktos gdzieś dzis ? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Ładnie to mało powiedziane.. cały mokry od a do z Cos ktos gdzieś dzis ? Mozna by gdzies dzis wieczorem kto leci? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ładnie to mało powiedziane.. cały mokry od a do z Cos ktos gdzieś dzis ? a dzis poprawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Haha, dziś poprawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) ty sie nie smiej z dana tylko bak wyklep bo by sie posmiejemy z cebry Edytowane 23 Czerwca 2013 przez bulwa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hahaha, ma taki urok i niech tak zostanie, a niech sobie każdy myśli co chce A co do kobiet, to wiesz, chyba to dobrze o mnie świadczy, ale wieeemm, wieeemm.. przede wszystkim kask na głowę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hahaha, ma taki urok i niech tak zostanie, a niech sobie każdy myśli co chce A co do kobiet, to wiesz, chyba to dobrze o mnie świadczy, ale wieeemm, wieeemm.. przede wszystkim kask na głowę podstawa to kominiarka pod kaskiem!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 No właśnie, miała być jakaś zrzutka z tego co słyszałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 na swieta dostaniesz do grudnia duzo czasu jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 fagas nie pitol krzywy... tylko bak klep KOminiarke ci kupimy na baizlu.. Ja dopiero do domu wkroczyłem Pogoda super na latanie ale wieksza frajda była w drodze od okolic zoo do włokniarzy z cb-erek naszych zrobiły się amfibie dzięki za super wypad... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 fagas nie pitol krzywy... tylko bak klep KOminiarke ci kupimy na baizlu.. Ja dopiero do domu wkroczyłem Pogoda super na latanie ale wieksza frajda była w drodze od okolic zoo do włokniarzy z cb-erek naszych zrobiły się amfibie dzięki za super wypad... a tam to standart ponton i poplywac mozna ale sie bedzie cieszyl z kominiarki tylko jaks tak orginalna mu kupimy zeby sie chlopaczyna wyroznial z tlumu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hehe, ja też dziękuję Wam za super wypad,. No cóż, skończył się jak skończył, no i o Della zachaczyliśmy, że.... Chyba łódką byśmy nie dopłynęli.. Noo. bajzel tuż tuż, bo do świąt nie chce mi się czekać :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) ale sie bedzie cieszyl z kominiarki tylko jaks tak orginalna mu kupimy zeby sie chlopaczyna wyroznial z tlumu biedny bak..z taka kominiarką to daleko zajedzie kto był na dellu to był Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bulwa, ja to i tak się chyba wystarczająco wyróżniam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hehe, ja też dziękuję Wam za super wypad,. No cóż, skończył się jak skończył, no i o Della zachaczyliśmy, że.... Chyba łódką byśmy nie dopłynęli.. Noo. bajzel tuż tuż, bo do świąt nie chce mi się czekać :biggrin: krotki wypad ale jak atmosfera nie obecni moga zalowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Niestety w pogrzebie Sylwii nie będę mogła wziać udziału, ale chciałam zapytac czy w godzinach wczesno wieczornych koło 18 ktoś gdzies będzie się wybierał? Motospacer jakiś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Olu być moze ja 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Niestety w pogrzebie Sylwii nie będę mogła wziać udziału, ale chciałam zapytac czy w godzinach wczesno wieczornych koło 18 ktoś gdzies będzie się wybierał? Motospacer jakiś? Ja się chętnie przespaceruje o tej porze . Daj tylko znać czy przejażdżka jest nadal aktualna ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jestem wolny dopiero od 18:00 więc jeśli zaczekacie z tą wycieczką to chętnie polatam... ostatnio nic tylko pracuję 18:30 mogę być w dowolnym miejscu w Łodzi... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A to że tak zapytam nie spotykamy się dziś pod centralem? Myślałem że jakąś wspólną wycieczkę zorganizujemy bo ja od 19 też mogę polatać a z wami mi raźniej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi