crazyy Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Witka. U ojca w shadowce padł prędkościomierz, nie wskazuje prędkości, nie nalicza przebiegu i nie ma podświetlenia. Bezpieczniki są ok. więc dla mnie to wszystko co mogłem sprawdzić sam. Poszukuje elektryka jakbyście mogli coś podrzucić bądź podpowiedzieć, w którym łódzkim serwisie maja jakieś pojęcie o elektryce. Edytowane 5 Lipca 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Spróbuj w korando Chłopak który tam pracuje dziechty nie robi. Tyle co do serwisów, a w dziale praca bodajrze ktoś się ogłaszał ze ogarnia temat wiec jak z dojazdem to szukaj tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zanim pojedziesz do warsztatu sprawdź kostki dochodzące do licznika. Jeżeli masz omomierz sprawdź przejście na kablach pomiędzy kostką a licznikiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Polecam kolegę @KLOSZ'a napisz do niego, opisz problem, może będzie mógł naprawić, chociaż nie wiem czy nie jest jeszcze na wakacjach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jestem jeszcze na wakacjach. Wracam do Łodzi dopiero w sobote jesli sprawa nie jest na zapalenie pluc, to mozemy sie zajac tematem po moim powrocie. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) A gdzie urzędujesz? Daj info na pw. Podświetlenie jednak działa. Podjechaliśmy dziś przypadkiem koło tomaszowa do jakiegoś mechanika od moto pobieżnie sprawdził i wytypował czujnik halla, ale ten sporo kosztuje i trzeba by go sprawdzić czy na pewno jest uwalony. Jeśli będziesz miał chwilę po powrocie to chętnie skorzystam z diagnozy. Edytowane 6 Lipca 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi