Archi Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dwa tygodnie temu pod Łaskiem zobaczyłem takie buty. Motocykl typu pół-enduro więc pewnie gałęzie dawały się we znaki. Buty narciarskie "rozwiązały" ten problem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Jak to mówią - potrzeba matką wynalazku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Na tym zdjęciu tego nie widać że to "Narciarskie". Jesteś pewien ? Moje Buty enduro "Fox instinct" wyglądają z tej perspektywy bardzo podobnie Buty PRO do hard enduro i motocrossu są wielkie !!! Większe niż narciarskie. https://www.google.pl/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1856&bih=1003&tbm=isch&sa=1&q=fox+instinct+2+białe&oq=fox+instinct+2+białe&gs_l=psy-ab.3...177548.180091.0.180320.8.8.0.0.0.0.173.833.5j3.8.0....0...1.1.64.psy-ab..0.2.306...0j0i30k1.0.krx96Xa286c Także w tym przypadku mogło dojść do samozaorania i nieznajomości tematu. Ktoś się może wypowie jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Kolega Archi ciśnie Varadero 125 i dlatego nie wie co to enduro i jakie butki trzeba wdziewać w teren. Można mu to wybaczyć. Ja np. mam takie 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Teraz już nie jestem pewien. Były całe białe, potrójny zaczep, brak lub malutkie przewężenie w kostce i trochę za duże jak na narciarskie, ale na nartach też nie jeżdżę. Zdjęcie podczas wyprzedzania się rozmazało. Jechał najpierw za mną od ok. Łasku do Woli Wężykowej gdzie go zgubiłem (może pojechał w dziki las ). Motocykl wyglądał na cięższe enduro, reszta ubrania, plecak i kask w stylu turystycznym. Jeśli się pomyliłem to przepraszam, człowiek się uczy całe życie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi