Lipson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zna ktoś moze numer który idzie w tle? http://hw-mobile.worldstarhiphop.com/u/vid/2015/11/18/Sequencefefewfwbikgang01_mobile.mp4?ri=512000&rs=850 Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Lato w pełni nam się zrobiło to i zdrapkowiczów przybywa ... z tym skuterkiem to przesadziłeś (wiem że nawet przy 20 będzie bolało, ale no nie przegadasz, tym bardziej widać że to starszy pan XD ) Piękna tuono 1000! wczoraj był taki gorąc, że sam poleciałem na zdrapkę wolałem wolniej, bo ugotowałbym się nawet w meshu ... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zna ktoś moze numer który idzie w tle? http://hw-mobile.worldstarhiphop.com/u/vid/2015/11/18/Sequencefefewfwbikgang01_mobile.mp4?ri=512000&rs=850 Sent from a not-so-smartphone. Nikt nie zgaduje ???.... Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Lipson, nie na temat pytasz, to nikt 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Lipson, nie na temat pytasz, to nikt Ocen link zobaczysz ze napewno jest na temat Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Link tak, pytanie już nie Ps. Spróbuj programem Shazam na androidzie, co by już nie zaśmiecać tematu. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A miało być modowo i zagadkowo.... Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zna ktoś moze numer który idzie w tle? http://hw-mobile.worldstarhiphop.com/u/vid/2015/11/18/Sequencefefewfwbikgang01_mobile.mp4?ri=512000&rs=850 Sent from a not-so-smartphone. Słuchałem 3x ale nie kojarzę nuty 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 <iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/LZ10M_s62NM"frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Niestety nie pomogę, multitasking mi się wysypał, albo patrze albo słucham 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Niestety nie pomogę, multitasking mi się wysypał, albo patrze albo słucham to Samo mam , jak patrzę moto moda i normalnie nie mogę myślec Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Kolejny powód dla którego kochamy motocykle:) nie powiem ryzykowny strój Ale dzięki temu jest to tak spektakularne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Zapomniał skarpetek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) A może to hutnik ? I wraca/jedzie do roboty Edytowane 16 Października 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Może przejeżdżał przez halę a koledzy zrobili mu żart i ojebali całego niklownicą 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Więcej: https://motopomocni.pl/artykuly/news/niebezpieczne-dzinsy-znana-siec-odziezowa-wprowadza-klientow-blad/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=artykul 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Chociaż wloty powietrza mają na cieplejsze dni - może temu "motocyklowe" 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jadę zaraz do Tomka po takie dżinsy i skórę. To będzię dobry sezon! 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 tylko kup takie przed szlifem, bo te ze zdjęcia, to już są po przejściach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) ale "afera", myślałem, że tylko portale typu onet, gazeta, czy superekspres piszą głupoty, żeby zwiękaszać ilość wejść na stronę przecież wiadomo, ze chodzi o stylistykę (dizajn jak kto woli) Panu autorowi z portalu motopomocni spieszę z wyjaśnieniem, ze spodnie "bojówki" nie nadają się do boju, kurtka "pilotka" do pilotowania, szczególnie nadźwiękowych myśliwców , a "bomberka" do bombardowania... jeszcze jaki tytuł: "Niebezpieczne dżinsy", wychodzą w nocy z szafy, duszą właściciela i razem krwiożerczymi pomidorami kradną motocykl i odjeżdżają w dal... edit. dobra, przepraszam, w komentarzach pod artykułem już gościa wystarczająco zjechali Edytowane 2 Marca 2017 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 przecież wiadomo, ze chodzi o stylistykę (dizajn jak kto woli) Skoro wiadomo, ja to wiem, Ty to wiesz i autor tekstu, to po co te hejty? Typowy Internauta 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) ja wiem, Ty wiesz, bo wrzuciłeś do działu "Humor", autor tekstu nie wiem Internauta też człowiek, wkurza się jak mu się czas marnuje głupotami pisanymi w imię kasy za banery, byle ściągnąć ludzi i przytrzymać na stronie, dlatego go zjechali teraz każdy myśli że może być Panem Redaktorem bo umie 2 zdania sklecić ale w necie dostaje od razu feedback i się obraża że hejt to nie hejt tylko sygnał dla właściciela: lubimy wasz portal ale nas k... nie obrażajcie, takie artykuły do Faktu (mówie o motopocnych, nie o FŁM ) jak ludzie po takimi głupotami przestaną "hejtować" to będzie znaczyło, że zidiocieli do reszty i łykną każdą głupotę Edytowane 2 Marca 2017 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 co można zrobić by jechać jeśli kasku brak https://www.google.pl/maps/@35.4064559,74.1469742,3a,19.3y,259.39h,91.15t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-8VdJkseBt2A%2FV5HLV6hgVzI%2FAAAAAAAAAvU%2Fcvqt9rb3egwKZwMUiL9O8ad-6suEJQAagCLIB!2e4!3e11!6s%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-8VdJkseBt2A%2FV5HLV6hgVzI%2FAAAAAAAAAvU%2Fcvqt9rb3egwKZwMUiL9O8ad-6suEJQAagCLIB%2Fw203-h100-k-no-pi-18.999996-ya49.500004-ro-0-fo100%2F!7i8704!8i4352 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi