Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Moda Motocyklowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lato w pełni nam się zrobiło to i zdrapkowiczów przybywa ...

z tym skuterkiem to przesadziłeś :biggrin: (wiem że nawet przy 20 będzie bolało, ale no nie przegadasz, tym bardziej widać że to starszy pan XD )

Piękna tuono 1000! wczoraj był taki gorąc, że sam poleciałem na zdrapkę :P wolałem wolniej, bo ugotowałbym się nawet w meshu ...

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Lipson, nie na temat pytasz, to nikt ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Lipson, nie na temat pytasz, to nikt ;)

Ocen link zobaczysz ze napewno jest na temat

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Link tak, pytanie już nie ;)

Ps. Spróbuj programem Shazam na androidzie, co by już nie zaśmiecać tematu.

Opublikowano

A miało być modowo i zagadkowo....

Opublikowano

Niestety nie pomogę, multitasking mi się wysypał, albo patrze albo słucham :biggrin: 

Opublikowano

Niestety nie pomogę, multitasking mi się wysypał, albo patrze albo słucham :biggrin:

to Samo mam , jak patrzę moto moda i normalnie nie mogę myślec

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny powód dla którego kochamy motocykle:) nie powiem ryzykowny strój :decayed:  Ale dzięki temu jest to tak spektakularne 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

A może to hutnik ? :laugh2:

I wraca/jedzie do roboty

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Może przejeżdżał przez halę a koledzy zrobili mu żart i ojebali całego niklownicą :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

8c20dbed50a0d77b5924b972df75fea0.jpg

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Chociaż wloty powietrza mają na cieplejsze dni - może temu "motocyklowe" :biggrin:

Opublikowano

Jadę zaraz do Tomka po takie dżinsy i skórę. To będzię dobry sezon!

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

tylko kup takie przed szlifem, bo te ze zdjęcia, to już są po przejściach :smile:

Opublikowano (edytowane)

ale "afera", myślałem, że tylko portale typu onet, gazeta, czy superekspres piszą głupoty, żeby zwiękaszać ilość wejść na stronę

przecież wiadomo, ze chodzi o stylistykę (dizajn jak kto woli)

Panu autorowi z portalu motopomocni spieszę z wyjaśnieniem, ze spodnie "bojówki" nie nadają się do boju, kurtka "pilotka" do pilotowania, szczególnie nadźwiękowych myśliwców :smile:, a "bomberka" do bombardowania...

jeszcze jaki tytuł: "Niebezpieczne dżinsy", wychodzą w nocy z szafy, duszą właściciela i razem krwiożerczymi pomidorami kradną motocykl i odjeżdżają w dal...

edit.

dobra, przepraszam, w komentarzach pod artykułem już gościa wystarczająco zjechali

Edytowane przez Arpe (wyświetl historię edycji)

Lepiej na bitumice niż w botanice.

Opublikowano

przecież wiadomo, ze chodzi o stylistykę (dizajn jak kto woli)

Skoro wiadomo, ja to wiem, Ty to wiesz i autor tekstu, to po co te hejty? Typowy Internauta  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)

ja wiem, Ty wiesz, bo wrzuciłeś do działu "Humor", autor tekstu nie wiem

Internauta też człowiek, wkurza się jak mu się czas marnuje głupotami pisanymi w imię kasy za banery, byle ściągnąć ludzi i przytrzymać na stronie, dlatego go zjechali

teraz każdy myśli że może być Panem Redaktorem bo umie 2 zdania sklecić ale w necie dostaje od razu feedback i się obraża że hejt

to nie hejt tylko sygnał dla właściciela: lubimy wasz portal ale nas k... nie obrażajcie, takie artykuły do Faktu (mówie o motopocnych, nie o FŁM :smile: )

jak ludzie po takimi głupotami przestaną "hejtować" to będzie znaczyło, że zidiocieli do reszty i łykną każdą głupotę

Edytowane przez Arpe (wyświetl historię edycji)

Lepiej na bitumice niż w botanice.

• 5 miesięcy temu...