hakubobo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam,Reprezentuje niewielką łódzką firme odzieżową, szyjącą odzież motocyklową (głównie tekstylno-turystyczną). Strona www firmy jest w trakcie aktualizacji i wraz z nowym layoutem chcielibyśmy zaprezentować kilka ciekawych zdjęć z terenu. Fotki miałyby prezentować sylwetke motocyklisty ubranego w odzież łódzkiego producenta. Szukam motocyklisty, który dysponuje motorem szosowo turystycznym, najlepiej w kolorze czarnym, grafitowym lub srebrnym. Chciałbym aby kolor motocykla nie odciągał uwagi od prezentowanej odzieży. Kombinezon może być założony przez osobę udostępniającą motocykl (mile widziane fotki z jazdy) lub przez naszego modela Fotografowany motocyklista ubrany byłby w kask, także pełna anonimowość gwarantowana Niestety w dobie kryzysu nie będe w stanie zapłacić za udostępnienie maszyny do zdjęć. W zamian mogę zaoferować zniżke na odzież + zwrot kosztów dojazdu na miejsce wykonywania zdjęć. Zdjęcia chciałbym zrobić w samym mieście (na tle terenów industrialnych) lub (i) na obrzeżach Łodzi (np. Las Łagiewnicki). Przybliżony termin - jeden z weekendów majowych, (w tygodniu również ale ciężej z dopasowaniem godziny). Mam nadzieje, że ktoś pomoże. Pozdrawiam łódzkich motocyklistów, Kuba 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Ja mam sprzet w podobnym klimacie ale nie wiem czy o to chodzi jak cos pisz...mieszkam blisko łagiewnik wiec mam blisko 0 Cytuj Bleft-Style
Arecki_ELW Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Pogadaj z tym forumowiczem: Przemyslaw KedzioraMyślę że ma odpowiedni sprzęt... 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Jeśli mój sprzęt spełnia oczekiwania jestem gotów do pomocy.Kontakt telefoniczny można znaleźć w stosownym miejscu forum lub mailowo jarek.jan@wp.pl Edytowane 4 Maja 2012 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Radzio Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Witam. Yamaha Thunderace w kolorze czarnym. Jeżeli takie moto odpowiada to proszę o kontakt mailowy cdi200@o2.pl 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Powitać. Też się mogę zgłosić?Yamaszka w kolorze białem z czarnym pasem po środku moto z 88 roku kontakt przez kom, lub gupi-gupi@o2.pl 0 Cytuj LwG!!!
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 ale mamy modeli na forum 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Piotr Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 jak coś chętnie dołączę się z czarnym Suzuki DL650 V-Strommój wzrost 191 cm 0 Cytuj
hakubobo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 dziękuje łódzkim motocyklistom. Jak tylko wygospodaruje jakiś wolny dzień, zorganizuje fotografa i skontaktuje się z Wami, pozdrawiam 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 na forum tez sa fotografowie po co szukac 0 Cytuj Bleft-Style
Rekomendowane odpowiedzi