hakubobo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam,Reprezentuje niewielką łódzką firme odzieżową, szyjącą odzież motocyklową (głównie tekstylno-turystyczną). Strona www firmy jest w trakcie aktualizacji i wraz z nowym layoutem chcielibyśmy zaprezentować kilka ciekawych zdjęć z terenu. Fotki miałyby prezentować sylwetke motocyklisty ubranego w odzież łódzkiego producenta. Szukam motocyklisty, który dysponuje motorem szosowo turystycznym, najlepiej w kolorze czarnym, grafitowym lub srebrnym. Chciałbym aby kolor motocykla nie odciągał uwagi od prezentowanej odzieży. Kombinezon może być założony przez osobę udostępniającą motocykl (mile widziane fotki z jazdy) lub przez naszego modela Fotografowany motocyklista ubrany byłby w kask, także pełna anonimowość gwarantowana Niestety w dobie kryzysu nie będe w stanie zapłacić za udostępnienie maszyny do zdjęć. W zamian mogę zaoferować zniżke na odzież + zwrot kosztów dojazdu na miejsce wykonywania zdjęć. Zdjęcia chciałbym zrobić w samym mieście (na tle terenów industrialnych) lub (i) na obrzeżach Łodzi (np. Las Łagiewnicki). Przybliżony termin - jeden z weekendów majowych, (w tygodniu również ale ciężej z dopasowaniem godziny). Mam nadzieje, że ktoś pomoże. Pozdrawiam łódzkich motocyklistów, Kuba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja mam sprzet w podobnym klimacie ale nie wiem czy o to chodzi jak cos pisz...mieszkam blisko łagiewnik wiec mam blisko 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Pogadaj z tym forumowiczem: Przemyslaw KedzioraMyślę że ma odpowiedni sprzęt... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Jeśli mój sprzęt spełnia oczekiwania jestem gotów do pomocy.Kontakt telefoniczny można znaleźć w stosownym miejscu forum lub mailowo jarek.jan@wp.pl Edytowane 4 Maja 2012 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam. Yamaha Thunderace w kolorze czarnym. Jeżeli takie moto odpowiada to proszę o kontakt mailowy cdi200@o2.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Powitać. Też się mogę zgłosić?Yamaszka w kolorze białem z czarnym pasem po środku moto z 88 roku kontakt przez kom, lub gupi-gupi@o2.pl 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ale mamy modeli na forum 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 jak coś chętnie dołączę się z czarnym Suzuki DL650 V-Strommój wzrost 191 cm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakubobo Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 dziękuje łódzkim motocyklistom. Jak tylko wygospodaruje jakiś wolny dzień, zorganizuje fotografa i skontaktuje się z Wami, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 na forum tez sa fotografowie po co szukac 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi