siwutek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Na 1000 % Honda, jeździłem Kawsaki , Yamaha Fazer teraz jeżdże Hondą CBF 1000 tamte motory nie umywają się do Hondy. Nic nie stuka nic nie puka, dwójka nie wypada. Jak najbardziej Honda. zara zamieni na zippa - jestem o tym głęboko przekonany Dzięki za wszytkie odowiedzi, ale zmieniły się upodobania bo na Horneta z roku 2007 nie będzie mnie stać(szkoda). I zastanawiam się nad GSR 600 i FZ6(2004r.), głównie interesują mnie właściości jezdnę, na obu siedzi mi się wygodnie, lecz gsr wydaję się "ciężki optycznie" interesuje mnie jak się obie maszyny prowadzi w mieście, fajnie by było jak by się właściciele wypowiedzieli:) Dziękuje i Pozdrawiam! Zależy jaki z ciebie jeździec - nie wiem jak GSR, [podoba mi się to moto] - ale FZ6 wiele wybacza - nawet pobocze przy prędkości grubo ponad 100 km/h , uwierz, wiem co mówię hehe. Generalnie - jedyny problem jaki miałem to z immobilizerem ale wina w przeciętym kablu leżała, moto prowadzi się jak złoto, jest lekka dziurka w mocy ale wystarczy powachlować biegami i luzik-daje radę, pozycja kierowcy wygodna, kanapa--> pozostawia do życzenia [szczyt marzeń to kanapa Kopera z niższego modelu-za***iście wyprofilowana], spalanie przy piłowaniu do odciny na ostatnim biegu --> 6 litrów, może delikatnie powyżej ale nigdy 6,5, hmm, co by tu napisać jeszcze - mimo wysokiej turystycznej szyby szybka w kasku wciąż upier**lona owadami- zdecydowany minus, dodatkowy minus to miejsce pod kanapą - wchodzą klucze i paczka kondomów - nic więcej. Jakby co to pytaj dalej - w temacie FZ6 z tego roku pomogę jeśli mam wiedzę 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Zegotka Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 A jeszcze ostatnie pytanie czy bardzo nagrzewa się siedzenie od tłumików? I jak wygląda sprawa z pasazerem, strasznie pojeździe śmierdzi spalinami i czy się nie przypieka? Dzięki! 0 Cytuj
_DsP_ Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Widzę, że temat przesunął się w kierunku 100KM ale mimo wszystko zdam drobną recenzję z jazdy ER6N - Genialne tanie i bezawaryjne pierwsze moto. Moc do ogarnięcia, wygodna pozycja (niestety mniej wygodna kanapa - 300km i musowe 15 minut przerwy) i spalanie na przyzwoitym poziomie (obecnie podczas testów jazdy ekono - 4.3l/100km http://www.motostat.pl/vehicle-stats/7409). Przeglądy co 6k km, części nie walą po kieszeni i jak na razie (tfu, tfu, puk, puk) bezawaryjnie. Co do horneta (miałem okazję bujnąć się w te i na zad) - to jest to klasyczna sprawdzona kontrukcja. Duuuży power = fun. Chyba najlepsza propozycja dla nie rosłych bikerów, którzy chcą mieć 100 kucy. A co do grzania się kanapy od wydechu w FZ6 to żaden kierowca, którego znam, nie nażeka na gotujące się jajka na twardo... 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 i jak decyzja podjęta ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Rekomendowane odpowiedzi