LukaszDrago Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Hej, Forumowicze poszukuję spodni jeans na moto i do pracy. Jestem informatykiem więc potrzebuję w miarę prostych spodni bez żadnych udziwnień. W ogóle znajdzie się coś takiego do 600 zł? Pytam bo nie mam weny codziennie przebierać się z pełnego tekstylu. Myślę nad motowear albo bullit chyba że macie coś innego do polecenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryżu Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 W tej cenie z łatwością znajdziesz coś dla siebie. W necie jest tego pełno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszDrago Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 1 hour ago, Ryżu said: W tej cenie z łatwością znajdziesz coś dla siebie. W necie jest tego pełno I właśnie przez to pełno nie wiem co wziąć jedni polecają Rebelhorn inni zaś mówią że porażka i tak już sam nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Od 2012 roku jeździłem w jeansach firmy Red Line i byłem mega zadowolony, ze względu na stosunek jakości do ceny jaki wtedy oferował łódzki rynek. Przez pierwszy rok 80% wylotów na czwartkowe spoty, to właśnie były w tych galotach bo nie chciałem się przebierać w tekstylia. Natomiast w kolejnym sezonie już głównie cały kombinezon skórzany gościł u mnie w każdym wylocie z garażu na moto, jednak znowu powróciłem do jeansów niecały miesiąc temu i postanowiłem zaktualizować szafę. Ubrałem SPIDI i uważam, że są bezkonkurencyjne jeśli chodzi o kwestie wizualne i tzw. krój. Mają węższe nogawki niż w moich pierwszych jeansach, przez co lepiej są dopasowane zarówno do sportowych butów z zawiasem TCX, jak i krótkich miejskich butów Alpinestars, w tej kwocie nie zastanawiałbym się zbyt długo nad przymierzeniem ich = wygoda, design, bezpieczeństwo masz gwarantowane. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 obczaj sobie Freestar Cafe Racer największy wśród konkurencji obszar gdzie masz wszyty kevlar + protektory sas-tec na kolanach biodrach i kości ogonowej, nie znam lepiej zabezpieczonych jeansów, są poniżej 500 stów 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Freestar są za***iste bo tak jak Kosmaty napisał poziom bezpieczeństwa lepszy niż nie jedne klasyczne spodnie. Fajna opcja to wypisana "kalesony" kevlarowe razem z ochraniaczami. Mam je od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A ja od trzech lat użytkuje spodnie japońskiej firmy Komine służą mi i do pracy biurowej i na moto - oczywiście w sezonie. Zamówiłem właśnie drugą parę http://allegro.pl/lk-212-komine-motocyklowe-spodnie-jeans-meske-xl-i6820456385.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Podobny patent z wypinanymi ochraniaczami zastosowano w spodniach Shima gravel. Po ich wyjęciu masz zwykle cywilne jeansy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja kupiłem spodnie adrenaline stube. Wygodne i stosunkowo tanie, bo za niecałe 200. Bez problemu spędzam w nich nawet po 10h czy to na wykładach, czy na praktykach w szpitalu. Jak się wyjmie ochraniacze to wyglądają jak zwykłe jeansy, nie rzucają się w oczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja jezdze w spodniach Shima i jestem bardzo zadowolony. Fajne jest to, ze mozna sobie wypiac koc z ochraniaczami i uzywac jak normalne jeansy. Jedyne co to zalezy jaki kroj lubisz. Ja wole troche wezsze dlatego wzialem wersje slim ale i tak byly bardzo szerokie. Dopiero po zwezeniu leza idealnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja mogę polecić jeans firmy 115 . Chodzi się jak w normalnych spodniach dzięki miękkim protectorom. Super do pracy i na moto. Kewlar wypinany. Ochraniacze na kolanach i biodrach oryginalne SAS-TEC. Dostępne w KTM na obywatelskiej. W cenie około 400 pln. 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 to ja mam jakiś poprzedni model 115, bez wypinanych kewlarów. Faktycznie fajne, wygodne, niedrogie, ale to gruby jeans i nie ryzykowałem siedzenia w nich cały dzień w pracy, wolę się przebrać w "cywilne" spodnie. A kolejne kupie chyba Shima gravel, głownie ze względu na wygodny krój i możliwość wypięcia kewlarowych kalesonów. Ciekawym pomysłem są też Spidi Mesh tec zakładane na zwykłe spodnie .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszDrago Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Hej, sorry za późną odpowiedź Zakupiony Freestar Road VIntage - najlepiej się w nich czułem i fajnie są zrobione bo bez problemu mogę w nich po pracy chodzić., nawet bez wyjmowania ochraniaczy. Przymierzałem shimy, seca Mottowear plus parę innych i jakoś nie mogłem dopasować rozmiaru ;/ , ehh brzuszek nie pomaga Dziękować!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Widzę, że już znalazłeś, ale dorzucę dla innych zainteresowanych. Dla siebie kupiłem Lookwell 501 skracane, ale są też normalne i przedłużane (zaleta gdy ciężko dobrać coś do wzrostu) - http://sklep.wolfmoto.pl/pl/p/Skracane-jeansy-motocyklowe-LOOKWELL-DENIM-501-protektory/675 Jak na jeansy sporo protektorów w cenie, bardzo wygodne, w ciepłe dni sprawdzają się nieźle, też do pracy w nich śmigam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowinta Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 @żiru dzięki za linka — może też zdecyduję się na ten model. Powinny być odpowiednie do pracy na magazynie. A co myślicie o tym modelu Limango? Może nie typowo na moto, ale cena bardzo fajna. W ogóle spoko mają promocje na tej stronie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 śmierdzi krypto reklamą Cytat Może nie typowo na moto, ale cena bardzo fajna. W ogóle spoko mają promocje na tej stronie. Lubię to 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 strona w różowym stylu - trochę zbyt damsko jak na mój gust bardzo zalatuje krypto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Post do usunięcia bo znów zachwalałem spodnie firmy Komine Edytowane 13 Lipca 2017 przez JarekC3 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja jeśli mam pracować w biurze na cywilne jeansy zakładam motocyklowe po wyjęciu podpinki. Przy temperaturze do 20 przy jeździe w mieście i 25 na trasie nie zagrzeję się. Po dojechaniu zajmuję pół firmowego wieszaka, bo kurtka, kask, portki. Chodząc w samych motocyklowych w biurze zawsze się zagrzeję, pomimo braku podpinki - po prostu one nie oddychają wystarczająco. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi