JAREK-XJR Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 (edited) Mam na sprzedaż wóz Drzymaly. Niestety bez kół. Może ktoś wycenic ile kosztowaloby dzwigniecie i przewiezienie tego na odcinku około 10 km? A może ktoś się orientuje jakie koła (z bębnami) pasują do tego typu pojazdów-domów? Łatwiej byłoby mi szukać na olx i może taniej wyszłoby kupić i o te cenę podnieść wartość wozu. Chyba milosciwie nam administrujacy Suchy dysponował takim autem z dzwonienie? Edited June 11, 2017 by JAREK-XJR (see edit history) 0 Quote Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Wyślij mi na PW wymiary i zdjęcie poglądowe (nie z wujka Google), to wycenimy transport Jednak od razu uprzedzam, że jeśli w sposób bezpieczny (nie uszkadzając wozu) nie da się zamocować pasów transportowych, bo np. nie ma żadnych haków czy mocnego "podwozia", to może być kiepsko. 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts