Faza Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Oto moje oczko w głowie. Kupiona w tym roku w marcu, rocznik 98. Uwielbiam moment, kiedy wystawiam ją z garażu i wiem, że za chwilę razem pognamy... Motocykl wyjątkowo ekonomiczny, możne dlatego, że większość moich jazd jest raczej poza miastem. Przejechałem w tym sezonie na razie nieco ponad 5 tys. Przed nami w najbliższym czasie zdobywanie przełęczy Großglocknerstraße i Stelvio. Szałowe serpentyny... Przy okazji, może jest ktoś chętny dołączyć na początku sierpnia? Na razie wybieramy się w dwie osoby (dwie cebule). Na zachętę wrzucam fotkę jaka trasa jest do przejechania... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Wow! Niezłą trasę wybrałeś A maszyna i wyposażenie robi wrażenie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Napisz coś więcej, kiedy dokładnie i ile km do przejechania ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Napisz coś więcej, kiedy dokładnie i ile km do przejechania ?Zgadaliśmy się z gościem przez net, że ruszamy 1 sierpnia, ale myślę, że gdyby ktoś chciał dołączyć to jakiś 2 dniowy poślizg byłby możliwy. Na grossglockner jest koło 900 km. Stamtąd do Włoch na przełęcz Stelvio około 300 km. Możliwe, że skusimy się też na fragment wybrzeża chorwackiego. Przejechać chociaż część magistralą adriatycką też fajna sprawa, ale to myślę, że w drodze będzie się weryfikowało takie plany. Wszystko wyjdzie w trakcie jak z czasem, pogodą i kasą. Jutro (właściwie to już dziś) jestem umówiony z chłopakiem, mamy się spotkać koło Konopnicy bo on jest z Olesna i dopiero będziemy ustalać jakieś dokładniejsze szczegóły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 witam!tez planuje wyjazd w tym czasie ale w innym kierunkubawcie sie dobrze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgadaliśmy się z gościem przez net, że ruszamy 1 sierpnia, ale myślę, że gdyby ktoś chciał dołączyć to jakiś 2 dniowy poślizg byłby możliwy. Na grossglockner jest koło 900 km. Stamtąd do Włoch na przełęcz Stelvio około 300 km. Możliwe, że skusimy się też na fragment wybrzeża chorwackiego. Przejechać chociaż część magistralą adriatycką też fajna sprawa, ale to myślę, że w drodze będzie się weryfikowało takie plany. Wszystko wyjdzie w trakcie jak z czasem, pogodą i kasą. Jutro (właściwie to już dziś) jestem umówiony z chłopakiem, mamy się spotkać koło Konopnicy bo on jest z Olesna i dopiero będziemy ustalać jakieś dokładniejsze szczegóły.ech, szkoda że wcześniej nie wiedziałem, ja w tamtym tygodniu wziąłem tydzień wolnego,i teraz za szybko nie dostanę :(wycieczka naprawdę super - życzę powodzenia 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Trasa robi wrażenie! Wyposażenie na pewno się przydaje skoro w większości śmigasz poza granicami miasta Życzę szerokiej drogi i liczę na jakieś fotki z wyprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 witam!tez planuje wyjazd w tym czasie ale w innym kierunkubawcie sie dobrze!Pochwal się kolego w jakim kierunku jedzieszEmil - jak tylko wrócimy to fotki z wyprawy na pewno pojawią się na forum. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 bardzo fajne malowanie! A trasa jak z bajki ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi